25 Ekim 2020 Pazar

ÇÖPLÜK ( Carolina Maria de Jesus )



ÇÖPLÜK ( Carolina Maria de Jesus )

YAYIN EVİ: NİL YAYIN EVİ

SAYFA: 287

BASKI: 16.BASKI

BASKI YILI: 1990

İSPANYOLCA İSMİ: Quarto de Despejo (Çöp Odası)

İNGİLİZCE İSMİ: Child of the Dark: The Diary of Carolina Maria de Jesus 

''Brezilyalı zenci kadın Carolina Maria de Jesus'ün hatıra defteri "Çöplük" yayınlandığı 1960'lardan günümüze milyonlarca baskısı yapıldı. Dünyanın hemen hemen bütün dillerine çevrilen eser, yazarın 1955-60 yılları arasında sefaletlerle dolu hayatında çektiği acıları destansı bir şekilde anlatmaktadır.

Bir gazetecinin tesadüfen bulup okumasıyla ortaya çıkmış olan roman, Sao Paola şehrinin Favele adlı kenar malalle gecekondularındaki yaşamları unutulmaz bir şekilde anlatıyor. Kitap gecekonduların bütün iç yüzünü olduğu gibi açıklarken, gündüz ve gece olan birçok olayın saatine, kişilerine ve yaşanılan evlerine kadar ayrıntıyla kaleme alınmıştır.''

OKUYUCU NOTU:

Yazarımız  üç çocuğuyla birlikte Brezilya'nın Sao Paulo kendinin Favela isimli bir yerinde derme çatma bir barakada  yaşam mücadelesi veren, halk arasında çöplük denen yerde yaşamaktadır. Çöpte bulduğu kullanılmış defterlere günlük tutan Carolina fakirliğin en dibini anlatıyor. Yaşadığı acıları yazarak bir bakıma haykıran yazar, bir gün bir gazeteci ile yaptığı röportaj sayesinde Brezilya'da gündem olur ve anılarını kitaplaştırarak sefaletten kurtulur. Gerçek bir hayat hikayesine var mısınız? Ben şahsen  okudukça Allah'a şükür ettim. 

NOT: YAZAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://en.wikipedia.org/wiki/Carolina_Maria_de_Jesus

BİR DARBENİN ANATOMİSİ : İHANET ( CAN ATAKLI )

 

BİR DARBENİN ANATOMİSİ : İHANET  ( CAN ATAKLI )

YAZAR: CAN ATAKLI

YAYIN EVİ: HALK KİTAP EVİ

SAYFA: 191

BASIM TARİHİ: 2017

Yazar 15 Temmuz Darbesi'nin hiç bilinmeyenlerini, hiç düşünülmemiş ve saklı kalan konuları açarak sorulara adeta cevap veriyor. Yazarın konu hakkında günlük makalelerinden örneklerle düşüncelerini aktardığı kitabımız, tarihe bir not düşme görevi taşımaktadır. Şahsen okurken hiç düşünmediğim konulara değinen yazar, bir darbenin gerçekten rotgenini çekmiş ve okuyucusuyla paylaşmış. 15 Temmuz Darbesi'ni anlamak isteyen herkes bu kitabı okumalı, okutmalı. Helal olsun Can Ataklı. İyi ki varsın, iyi ki bu vatanın yetiştirdiği aydınlarımızdan birisin. Selam sana büyük usta.  

KABİLE DEVLETİNDE EKONOMİK TERÖR: PAPAZI BULDUK ( CAN ATAKLI )

 


KABİLE DEVLETİNDE EKONOMİK TERÖR: 

PAPAZI BULDUK   ( CAN ATAKLI )

YAZAR: CAN ATAKLI

YAYIN EVİ: HALK KİTAP EVİ

SAYFA: 208

BASIM TARİHİ: 2019

Yazar Türkiye gündemi hakkında yazdıkları köşe yazılarından derlediği konularla ve düşüncelerini de paylaştığı kitabında, gayet anlaşılır bir dilde, şaşırtıcı fikirleri ile okuyucuyu etkileyen muazzam bir ederle karşımıza çıkmakta. Her Türk vatandaşının okuması gerektiğini düşünüyorum. Okurken asla ama asla sıkılmayacaksınız, aksine vay be bu böyle imiymiş diyeceksiniz. Siyasi, ekonomik ve eleştiri tadında yazılan PAPAZI BULDUK kitabını Muhakkak okuyun. 

19 Ekim 2020 Pazartesi

The Rising: Ballad of Mangal Pandey ( 2005 )

 

The Rising: Ballad of Mangal Pandey ( 2005 )

Yönetmen: Ketan Mehta

Oyuncular: Aamir Khan, Rani Mukherjee, Toby Stephens, Kiron Kher, Amisha Patel

Senaryo: Farrukh Dhondy, Ranjit Kapoor

Yapımcı: Puja Bedi, Varsha Bedi, Bobby Bedi

Tür: Biyografi , Dram , Savaş , Tarih

Süre: 150 dakika

Filmin Konusu: The Rising: Ballad of Mangal Pandey filminde, Mangal Pandey (Aamir Khan) 19. yüzyıl döneminde British East İndia Company adlı ingiliz şirketinde asker olarak bulunmaktadır. O ingilizlerin toplamış olduğu yüzbinlerce askerlerden sadece biridir. Mangal ve İngiliz subaylardan William çok iyi bir arkadaş olurlar fakat bu arkadaşlık ve dostluk çok büyük bir imtihandan geçecektir. İngiltere yeni bir mühimmat gönderir fakat hintliler söylenti ile çalkalanmaya başlamıştır çünkü bunların üretiminde inek ve do muz yağı olduğunu düşünürler. Kutsal olan inek ile haram olan domuz yağlarını kesinlikle ve kesinlikle boğazlarından geçirmeyi düşünmüyorlardır. Bakalım bundan sonra neler olacaktır. Güzel bir Aamir Khan filmi sizlerle iyi seyirler.

İZLEYİCİ NOTU:

Güzel bir hint filmi. Savaş,aksiyon dolu sahneleriyle müthiş bir filmle karşı karşıyayız. Gerçek bir hikayeden yola çıkılmış senaryosu ile çok güzel sahneler sizi bekliyor. 

IMDB PUANI:  6,7

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.indirmedenfilmizle.vip/the-rising-ballad-of-mangal-pandey-izle.html

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

DANGAL ( 2016 )

 

DANGAL ( 2016 )

Yönetmenler: Nitesh Tiwari

Oyuncular: Aamir Khan, Fatima Sana Shaikh, Sakshi Tanwar, Sanya Malhotra

Tür: Aksiyon, Biyografi, Dram, Spor

Orjinal Adı: Dangal

Süre: 161 dk.

Hintli bir adamın hikayesini konu eden Dangal , Mahavir Singh Phogat’ın hayatını anlatıyor. Bu adam güreşlere karşı yoğun ilgi göstermekte ve hatta büyük hayranlık duymaktadır.

İki küçük kızına yani Babita ve Geeta güreş öğrenmelerini ister. Daha sonra her iki kızı da yüksek düzeyde güreş eğitimi alırlar ve bu şekilde büyürler. Hatta kızları büyüdükten sonra son derecede iddialı ve ünlü güreşçi olurlar. Diğer kızı güreş maçından altın madalya kazanır. Diğer kız kardeşi de gümüş madalyayı hak kazanır.

Ancak genç kadınlar başarı giden yolda sosyal hayatlarında şekillendirilir ve çeşitli baskılar uygulanır. Kız kardeşler bu baskı nedeniyle mücadele etmek zorunda kalacaklar.


İZLEYİCİ NOTU:

Film gerçekten harikaydı. Çok kaliteli bir yapım. Mutlaka seyredilmesi lazım.

IMDB PUANI: 8,4

FİLMİ SEYRETMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmkovasi.net/dangal-31189966-filmi?unapproved=3208&moderation-hash=90605fd53c80f07ba4760f36f9a54c19#comment-3208

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

KESARİ ( 2019 )

KESARİ ( 2019 )

Yönetmen: Anurag Singh

Oyuncular: Akshay Kumar, Parineeti Chopra

Senaryo: Girish Kohli

Tür: Aksiyon, Dram, Savaş, Tarih

Süre: 150 dk.

Filmin ödülleri: 5 Ödül & 25 Adaylik.

Film müzikleri: Ek Onkaar, Ve Maahi, Teri Mitti, Sanu Kehndi, Ajj Singh Garjega, Deh Shiva (Male Version), Deh Shiva (Female Version)

Filmin toplam bütçesi: INR1,200,000,000

Filmin toplam hasılatı: $1,296,688

Filmin çekim yapıldığı ülke: Maharashtra, India

Filmin resmi facebook adresi: https://www.filmsbit.com/2019/02/kesari-cast.html

1897 gerçekleşmiş olan Hindistan’da adeta efsane haline gelmiş olan Saragarhi Savaşını konu edinmektedir. Gerçekleşen bu savaşın 21 cesur kahraman Sih’in 10000 Afgan işgalcisine karşı durdukları mücadeleyi ele almıştır. Aksiyon, dram ve aksiyonu bir an bile düşmeyen film 21 Mart 2019 tarihinde vizyona girmiştir.

Savaşın ve kahramanlığın, mücadele ruhunu anlatan film bazı kesimler de oldukça beğeni toplarken, bazı kesimler tarafından da oldukça sert tepkilere maruz kalmıştır. Filmde usta oyuncular yer almıştır.

İZLEYİCİ NOTU:

Film gerçekten çok güzeldi. Çekim yerleri olsun, kostüm, senaryo, oyunculuk, her bakımdan çok iyi. Savaş sahneleri ile sıkılmayacağınız güzel bir film seyretmeye  ne dersiniz. 

IMDB PUANI: 7,4

FİLMİ SEYRETMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmkovasi.net/kesari-77137183-filmi?unapproved=3222&moderation-hash=c7c4aedeaf717e4a0d6bd33e104f9438#comment-3222

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

2 Ekim 2020 Cuma

BÜYÜK YIKIM ( 2018 )



BÜYÜK YIKIM ( 2018 )

Yönetmenler: Brad Peyton

Oyuncular: Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Naomie Harris

Orjinal Adı: Rampage

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera

Süre: 107 dk.

İnsanlardan uzakta yaşayan bir Primatolog olan Davis Okoye doğduğundan beri baktığı zeki, nazik bir albino gorille duygusal bir bağ kurar.

İnsanlara zarar vermeyen goril bir saldırı sonrası alınarak bir deneyde kullanılır ve vahşi bir hayvana dönüşür. Konuyla ilgili detaylı bir araştırma yapan Davis, birçok hayvanında aynı uygulamayla genetiğinin değiştirildiğini öğrenir.

Hayvanlar dünyayı tehdit etmeye başlar ve halka saldırır. Davis kendisine yardım etmesi için bulduğu genetik mühendisiyle büyük bir mücadele vererek bu felaketi önlemeye çalışır. Bir şekilde iyileştirdiği Goril arkadaşı da artık bu mücadelede onunla savaş verecektir.

İZLEYİCİ NOTU:

Film gerçekten çok harikaydı. Animasyonlar,kamera çekimleri, oyunculuk efsaneydi. Imdb puanı en az 7,5 olmalı bence. Mutlaka seyredin.

IMDB PUANI: 6,1

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmkovasi.net/rampage-buyuk-yikim-82166459-filmi

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

1 Ekim 2020 Perşembe

Saklambaç - Ready or Not ( 2019 )


Saklambaç - Ready or Not ( 2019 )

Yönetmen: Matt Bettinelli-olpin , Tyler GillettSenarist: Ryan Murphy

Oyuncular: Adam Brody, Henry Czerny, Mark O'Brien, Samara Weaving

Orijinal İsmi: Ready or Not

Vizyon Tarihi: 11 Ekim 2019

Tür: Gerilim , Gizem , Korku

Yapımcı: William Sherak , Tripp Vinson

Bilet gişesi: 57,6 milyon USD

Film müziğinin bestecisi: Brian Tyler

ÖZET:1

Zengin bir adamla evlenen genç kadının hikayesini anlatan Saklambaç 2019, kadının yaşadıkları olayları anlatıyor. Alex ve Grace mutlu giden ilişkilerini taçlandırmak adına evlenmek isterler.

Çift bu kararın ardında tüm hazırlıkları yaparlar ve ailesinin zengin malikanesinde evlenirler. Çiftin düğünü tamda istekleri gibi gerçekleşir. Fakat Grace için bazı planlar yapılmıştır. Grace üstündeki gelinliği çıkaramadan eşinin aile bireyleri tarafından oyun oynaması için davet edilir. Eşi ailesinin isteğini geri çevirmez ve onlara katılır.

Oyun seçme hakkı Grace’e verilir ve oyun seçer. Seçtiği oyunsa, saklambaçtır. Saklambaç oyunu çok nadir seçilen oyunlardan biridir. Oyunun şartlarına göre eşini geride bırakıp saklanması ve sabah olmadan bulması gerekiyor. Fakat saklambaç oyunu bir zaman sonra hayatta kalma mücadelesine dönüşüyor.

ÖZET:2

04 Ekim 2019 (Türkiye)'de yayınlanan filmde genç kadın yeni tanıştığı çok zengin bir adamla evlenmeye karar verir. Kısa ve hızlı bir şekilde evlenen genç kadın zengin kocasının ailesinin onunla zaman geçirmek istediği için onların davetine katılacaktır. Genç kadın nazik bir şekilde yemeğe katılmak için davetin bulunduğu yere giderken aklında hiçbirşey yoktur. Aslında yemek için gittiği davet hayatta kalmak için öldürmesi gerekecek bir savaşa dönüşecektir.

İZLEYİCİ NOTU:

Harika bir filmdi. Absürt bir yapım olan saklambaç, gayet başarılı, eğlendirici, komik ve gerilim dolu sahneleri ile izleyiciyi şaşırtan yapımlardan biridir. Mutlaka seyredin. Asla zaman kaybı değildir.

IMDB PUANI: 7,2

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.fullhdfilmizlesene.com/gizem-film-izle/ready-or-not-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Lejyon - The Legion - Legionnaire's Trail ( 2020)

 


 Lejyon - The Legion - Legionnaire's Trail ( 2020)

Yönetmen: Jose Magan

Oyuncular: Joaquim de Almeida, Mark Aaron, Marta Castellví, Sebastián Fernández

Tür: Aksiyon Filmleri, Macera Filmleri, Tarih Filmleri

Süre: 96 dk

Dil: Türkçe Dublaj / Türkçe Altyazı


Jose Magan'ın hikayesinden esinlenilerek senaryosunu Carmen Ballesteros'un kaleme aldığı ve yönetmenliğini ise yine Jose Magan'ın yaptığı bu harika aksiyon, macera ve tarih türü film "The Legion - Lejyon" ile karşınızdayız! Film; İmparator Nero'nun saltanatı zamanlarında geçiyor. Part İmparatorluğu istilası fiyaskoya dönüşmüş ve başarısızlıkla sonuçlanmış durumda. Ermenistan'ın dondurucu derecede soğuk ve karlı dağlarında hala iki lejyon yaşam mücadelesine ve dik duruşlarına devam etmektedirler. Her ne kadar böyle olsa bile insan vücudu bir yere kadar dayanabilmektedir ve bu adamlar da yavaş yavaş öleceklerdir. Roma ordusunun geri kalanı Suriye'ye çekilmiştir ve sadece iki haftalık uzaklıktadırlar. Ancak dağların her karışında bulunan Part İmparatorluğu devriyeleri onlara ulaşan yolları kesmektedirler. Yarı Romalı Noreno'ya dağları aşma ve yardım çağırma görevi için güvenilir. Kendisi çok iyi bir savaşçı ve gizlenme konusunda kabiliyetli bile olsa en iyi seçenek olmayabilir. Çünkü Roma'yı sevmiyordur...

İZLEYİCİ NOTU:

Film bildiğimiz savaş filmlerinden asla değil. Tarihi olduğuna bakmayın. Konu itibariyle basit ama sürükleyici. Sanki tiyatro tadında bir film seyrettim. Fazla Imdb puanı veremem. Punaı 4-4,5 olabilir. Senaryo çok basit.Az hareketli de olsa film daha farklı bir yere gelebilirdi diye düşünüyorum.

IMDB PUANI: 3,6

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/lejyon-the-legion-legionnaire-s-trail-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Küçük Asker - Soldatık ( 2019 )

 


Küçük Asker - Soldatık  ( 2019 )

Yönetmen: Viktoria Fanasiutina

Oyuncular: Anatoly Kalmykov, Andrey Andreev, Darya Ursulyak, Victor Dobronravov

Tür: Dram Filmleri, Savaş Filmleri

Dil: Türkçe Altyazılı

Küçük Asker yönetmenliğini Viktoria Fanasiutina'nın yaptığı bir Rus savaş-dram filmi. Henüz filmi açmadan önce yönetmen "Bu film, II. Dünya Savaşı'nın en genç kahramanı olan Sergei Andreevich Alyshkov'a ithaf edilmiştir, 31 Ocak 1936" cümlesiyle izleyiciyi karşılıyor. Ardından da Sergei ve ailesinin evine konuk oluyoruz. Annesi dere kenarında çamaşır yıkarken Sergei ağaca çıkmış elindeki sapanıyla oyun oynuyor. Ancak o sırada Alman kuvvetleri köyü buluyor ve baskın düzenliyorlar. Küçük Sergei dere kenarından evine ulaştığında annesini ve babasını bulamıyor ve saklanarak beklemeye başlıyor. Annesinin arkadaşı komşu kadın gelip onu bulduğunda ise Almanlar köye giriyor ve Sergei pencereden ormana doğru kaçarken herkesi katlediyorlar. Bu noktadan sonra Sergei tek başına, hiç bilmediği bir ormanın içinde, etrafta Alman askerleri var ve ne yapacağını bilemez bir halde yürümeye devam ederken bayılıyor. Gözünü açtığında ise bir Rus birliğinin revirinde olduğunu fark ediyor. Duygu yüklü bu filmde savaşın ne kadar kötü bir şey olduğunu, büyük bedeli çocukların ödediğini en ön cepheden izlemek için Sergei'ye katılabilirsiniz.

İZLEYİCİ NOTU:
Film gerçekten çok güzel ve duygu yüklü. Gerçek bir olaydan alıntı yapılan film, bir çocuğun gözünden savaşı azda olsa yansıtmış. 

IMDB PUANI: 5,6

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Sputnik / UYDU (2020 )

 


Sputnik  / UYDU  (2020 )

Yönetmen: Egor Abramenko

Oyuncular: Anna Nazarova, Fedor Bondarchuk, Oksana Akinshina, Pyotr Fyodorov

Tür: Bilim Kurgu Filmleri, Korku Filmleri

Süre: 113 dk

2008 yılından bu yana özellikle kısa filmlerde yönetmen koltuğunu hiç bırakmayan Egor Abramenko’dan bu defa uzun metrajlı, yeni ve bir o kadar da dikkat çekici bir yapım daha beyaz perdeye yansıdı. Yıl 1983. Sovyet kozmonotu ve aynı zamanda da bir kahraman olan Konstantin Veshnyakov hiç istemeden de olsa dünyaya geri dönerken bir uzaylı türünü de getirmiş olur. İşin ilginç hatta ürkütücü olan yanı ise Konstantin’in bu uzaylıyı bizzat kendi vücudunda dünyaya getirmesidir. Konu uzaylı olunca elbette hemen olaya top secret müdahale girer ve Konstantin acil olarak kimsenin bilmeidği çok gizli bir laboratuvara götürülür. Burada Konstantin’i bu uzaylı türünden kurtarmaya çalışırken nörofizyolog farkında olmadan da olsa Konstantin’e karşı yakınlık hissetmeye başlar. Ancak Konstantine doktorun sıradan hastalarından değildir ve her geçen dakika onun için ölümcül bir şekilde kritikdir. Artık Konstantinin hayatı doktorun ellerindedir!

İZLEYİCİ NOTU:

Film korku tadında bilimkurgu türündedir. Gayet keyifli ve sürükleyici. İlginç bir filmdi.

IMDB PUANI: 6

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/sputnik-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Kalashnikov ( 2020 )

Kalashnikov  ( 2020 )

Yönetmen: Konstantin Buslov

Oyuncular: Artur Smolyaninov, Olga Lerman, Yuriy Borisov

Tür: Biyografi Filmleri

20 şubat 2020 tarihinde vizyona giren ve Rusya yapımı olan Kalashnikov adlı filmimiz Mikhail Kalashnikov adında bir savaş kahramanının biyografisi olarak karşımıza çıkıyor. Kalashnikov bir savaş gazisidir ve amacı ülkesini gururlandırmaktır. Çok sağlam bir milliyetçi olan Kalashnikov bir savaş sırasında sol kolundan yaralanır ve kendini hastanede bulur. Savaşa geri dönmeyi çok isteyen kahramanımız doktordan onay almak için elinden geleni yapar ancak evine dönmek zorunda kalır. Eve döndükten sonra ise durmaya hiç niyeti yoktur. Biyografisini izleyeceğiniz adam aynı zamanda çok düşük maliyeti olan Kalaşnikof adlı silahın da üreticisidir. Filmde de silahın üretimini detaylı bir şekilde izleyeceksiniz. Savaş filmi severleri mest edecek bir film olduğunu söylemek gerek. Filmin yönetmenliğini başarılı yönetmen Konstantin Buslov yapıyor. Filmin baş rol karakteri olan Mikhail Kalashnikov’u ise yine Rusya’nın önemli aktörlerinden biri olan Yuriy Borisov oynuyor.

İZLEYİCİ NOTU:

Film gerçekten çok hareketli, asla sıkılmazsınız. Mutlaka seyredin. Bence puanı 6,2 civarı olmalıydı. 

IMDB PUANI: 5,6

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/kalashnikov-izle/ 

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

The Brink ( 2020 )

 


The Brink  ( 2020 )

Yönetmen: Andrew Gilbert

Oyuncular: Bryn Hodgen, Chris Kaye, Georgie Smibert, Luke Hobson

Tür: Bilim Kurgu Filmleri

Süre: 141 dk

Dil: Türkçe Altyazılı

Andrew Gibert'in hem senaryosunu kaleme aldığı ve hem de yönetmenlik görevini üstlendiği, Luke Hobson, Georgie Smibert ve Chris Kaye gibi yetenekli isimlerin baş rollerinde yer aldığı mükemmel bir bilim kurgu filmi olan "Edge of Extinction - Yok Oluşun Eşiğinde" bilim kurgu sevenler için asla kaçırmamaları gereken bir film deneyimi olacak! Üçüncü Dünya Savaşı'ndan 15 yıl sonra, Nükleer kış bitmiştir. Ancak, insan ırkı yok olmanın eşiğine gelmiş durumdadır. Medeniyet artık varlığını sürdürememekte, yiyecekler kısıtlı ve insanların büyük bir çoğunluğunu çalmak ve öldürmek suretiyle hayatta kalmaya devam etmektedirler. Olaylardan ve diğer insanlardan izole bir alanda, Güney Britanya'da bir çocuk hayata tutunmaktadır. Burada, diğer insanlardan uzak durmayı hayatta kalmak noktasında önemli görmektedir. Başka bir grupla ve herkesin hayal edebileceğinden daha vahşi bir düşmanla karşılaşınca, bu izolasyon süreci hiç olmadık bir biçimde son bulmaktadır...

İZLEYİCİ NOTU:

Valla ayıp ya 4,9 ne ya. Bu film en az 6 olmalı. Konu bakımından zaten sürükleyici. Senaryo,kamera çekimleri, oyunculuk gayet güzel. Bir dünyanın sonu yada yeniden hayat kurma filmleri gibi sevenler sakın kaçırmasın. 

IMDB PUANI: 4,9

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/the-brink/ 


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...