1 Ekim 2020 Perşembe

Sputnik / UYDU (2020 )

 


Sputnik  / UYDU  (2020 )

Yönetmen: Egor Abramenko

Oyuncular: Anna Nazarova, Fedor Bondarchuk, Oksana Akinshina, Pyotr Fyodorov

Tür: Bilim Kurgu Filmleri, Korku Filmleri

Süre: 113 dk

2008 yılından bu yana özellikle kısa filmlerde yönetmen koltuğunu hiç bırakmayan Egor Abramenko’dan bu defa uzun metrajlı, yeni ve bir o kadar da dikkat çekici bir yapım daha beyaz perdeye yansıdı. Yıl 1983. Sovyet kozmonotu ve aynı zamanda da bir kahraman olan Konstantin Veshnyakov hiç istemeden de olsa dünyaya geri dönerken bir uzaylı türünü de getirmiş olur. İşin ilginç hatta ürkütücü olan yanı ise Konstantin’in bu uzaylıyı bizzat kendi vücudunda dünyaya getirmesidir. Konu uzaylı olunca elbette hemen olaya top secret müdahale girer ve Konstantin acil olarak kimsenin bilmeidği çok gizli bir laboratuvara götürülür. Burada Konstantin’i bu uzaylı türünden kurtarmaya çalışırken nörofizyolog farkında olmadan da olsa Konstantin’e karşı yakınlık hissetmeye başlar. Ancak Konstantine doktorun sıradan hastalarından değildir ve her geçen dakika onun için ölümcül bir şekilde kritikdir. Artık Konstantinin hayatı doktorun ellerindedir!

İZLEYİCİ NOTU:

Film korku tadında bilimkurgu türündedir. Gayet keyifli ve sürükleyici. İlginç bir filmdi.

IMDB PUANI: 6

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/sputnik-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...