19 Ekim 2020 Pazartesi

The Rising: Ballad of Mangal Pandey ( 2005 )

 

The Rising: Ballad of Mangal Pandey ( 2005 )

Yönetmen: Ketan Mehta

Oyuncular: Aamir Khan, Rani Mukherjee, Toby Stephens, Kiron Kher, Amisha Patel

Senaryo: Farrukh Dhondy, Ranjit Kapoor

Yapımcı: Puja Bedi, Varsha Bedi, Bobby Bedi

Tür: Biyografi , Dram , Savaş , Tarih

Süre: 150 dakika

Filmin Konusu: The Rising: Ballad of Mangal Pandey filminde, Mangal Pandey (Aamir Khan) 19. yüzyıl döneminde British East İndia Company adlı ingiliz şirketinde asker olarak bulunmaktadır. O ingilizlerin toplamış olduğu yüzbinlerce askerlerden sadece biridir. Mangal ve İngiliz subaylardan William çok iyi bir arkadaş olurlar fakat bu arkadaşlık ve dostluk çok büyük bir imtihandan geçecektir. İngiltere yeni bir mühimmat gönderir fakat hintliler söylenti ile çalkalanmaya başlamıştır çünkü bunların üretiminde inek ve do muz yağı olduğunu düşünürler. Kutsal olan inek ile haram olan domuz yağlarını kesinlikle ve kesinlikle boğazlarından geçirmeyi düşünmüyorlardır. Bakalım bundan sonra neler olacaktır. Güzel bir Aamir Khan filmi sizlerle iyi seyirler.

İZLEYİCİ NOTU:

Güzel bir hint filmi. Savaş,aksiyon dolu sahneleriyle müthiş bir filmle karşı karşıyayız. Gerçek bir hikayeden yola çıkılmış senaryosu ile çok güzel sahneler sizi bekliyor. 

IMDB PUANI:  6,7

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.indirmedenfilmizle.vip/the-rising-ballad-of-mangal-pandey-izle.html

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...