2 Ekim 2020 Cuma

BÜYÜK YIKIM ( 2018 )



BÜYÜK YIKIM ( 2018 )

Yönetmenler: Brad Peyton

Oyuncular: Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Naomie Harris

Orjinal Adı: Rampage

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera

Süre: 107 dk.

İnsanlardan uzakta yaşayan bir Primatolog olan Davis Okoye doğduğundan beri baktığı zeki, nazik bir albino gorille duygusal bir bağ kurar.

İnsanlara zarar vermeyen goril bir saldırı sonrası alınarak bir deneyde kullanılır ve vahşi bir hayvana dönüşür. Konuyla ilgili detaylı bir araştırma yapan Davis, birçok hayvanında aynı uygulamayla genetiğinin değiştirildiğini öğrenir.

Hayvanlar dünyayı tehdit etmeye başlar ve halka saldırır. Davis kendisine yardım etmesi için bulduğu genetik mühendisiyle büyük bir mücadele vererek bu felaketi önlemeye çalışır. Bir şekilde iyileştirdiği Goril arkadaşı da artık bu mücadelede onunla savaş verecektir.

İZLEYİCİ NOTU:

Film gerçekten çok harikaydı. Animasyonlar,kamera çekimleri, oyunculuk efsaneydi. Imdb puanı en az 7,5 olmalı bence. Mutlaka seyredin.

IMDB PUANI: 6,1

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmkovasi.net/rampage-buyuk-yikim-82166459-filmi

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...