1 Ekim 2020 Perşembe

Saklambaç - Ready or Not ( 2019 )


Saklambaç - Ready or Not ( 2019 )

Yönetmen: Matt Bettinelli-olpin , Tyler GillettSenarist: Ryan Murphy

Oyuncular: Adam Brody, Henry Czerny, Mark O'Brien, Samara Weaving

Orijinal İsmi: Ready or Not

Vizyon Tarihi: 11 Ekim 2019

Tür: Gerilim , Gizem , Korku

Yapımcı: William Sherak , Tripp Vinson

Bilet gişesi: 57,6 milyon USD

Film müziğinin bestecisi: Brian Tyler

ÖZET:1

Zengin bir adamla evlenen genç kadının hikayesini anlatan Saklambaç 2019, kadının yaşadıkları olayları anlatıyor. Alex ve Grace mutlu giden ilişkilerini taçlandırmak adına evlenmek isterler.

Çift bu kararın ardında tüm hazırlıkları yaparlar ve ailesinin zengin malikanesinde evlenirler. Çiftin düğünü tamda istekleri gibi gerçekleşir. Fakat Grace için bazı planlar yapılmıştır. Grace üstündeki gelinliği çıkaramadan eşinin aile bireyleri tarafından oyun oynaması için davet edilir. Eşi ailesinin isteğini geri çevirmez ve onlara katılır.

Oyun seçme hakkı Grace’e verilir ve oyun seçer. Seçtiği oyunsa, saklambaçtır. Saklambaç oyunu çok nadir seçilen oyunlardan biridir. Oyunun şartlarına göre eşini geride bırakıp saklanması ve sabah olmadan bulması gerekiyor. Fakat saklambaç oyunu bir zaman sonra hayatta kalma mücadelesine dönüşüyor.

ÖZET:2

04 Ekim 2019 (Türkiye)'de yayınlanan filmde genç kadın yeni tanıştığı çok zengin bir adamla evlenmeye karar verir. Kısa ve hızlı bir şekilde evlenen genç kadın zengin kocasının ailesinin onunla zaman geçirmek istediği için onların davetine katılacaktır. Genç kadın nazik bir şekilde yemeğe katılmak için davetin bulunduğu yere giderken aklında hiçbirşey yoktur. Aslında yemek için gittiği davet hayatta kalmak için öldürmesi gerekecek bir savaşa dönüşecektir.

İZLEYİCİ NOTU:

Harika bir filmdi. Absürt bir yapım olan saklambaç, gayet başarılı, eğlendirici, komik ve gerilim dolu sahneleri ile izleyiciyi şaşırtan yapımlardan biridir. Mutlaka seyredin. Asla zaman kaybı değildir.

IMDB PUANI: 7,2

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.fullhdfilmizlesene.com/gizem-film-izle/ready-or-not-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...