26 Kasım 2023 Pazar

Çifte Dünya (Double World) / 2019

 

Çifte Dünya (Double World) 

Yönetmen: Teddy Chan

Oyuncular: Henry Lau, Peter Ho, Lin Chenhan, Jiang Luxia, Him Law, Hu Ming, Tiger Xu, Mark Cheng, Shi Shi, Zhang Ningjian

Senarist: Fendou LiuNing Wen

Orjinal Adı: 征途   /   Double World

Süresi: 110 dk.

KONUSU: On ulustan oluşan kurgusal bir evrende, Komşu ülkenin gittikçe daha güçlü hale geldiğini gören bir savaş beyi, mükemmel savaşçıları ortaya çıkarabilmek için bir yarışma düzenler. Bunui duyan, cesur bir genç köylü Dong Yilong, köyünün şüphesine rağmen meydan okumaya karar verir. Yolculuğu böylece başlar.

İZLEYİCİ NOTU: Çok güzel bir filmdi. Fantastik özellikleri de olsa asla sıkılmayacağınız bir film. Bence kaçırmayın seyredin. IMDB puanı çok az. en az 7,5 olmalı.

IMDB PUANI: 6,2

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.hdfilmcehennemi2.de/double-world-izle


LİSEYE DÖNÜŞ / ( 2022 ) / ( +18 )

 

LİSEYE DÖNÜŞ   /  ( +18 )

Yönetmen: Alex Hardcastle

Oyuncular: Angourie Rice, Justin Hartley, Rebel Wilson, Sam Richardson, Zoe Chao

Yapımcı: Chris Bender , Jeremy Stein , Todd Garner , Timothy M. Bourne , Jake Wagner , Jake Weiner , Rebel Wilson 

Orijinal İsmi: Senior Year

Süresi: 112 dk.

KONUSU: Conway, Amerika’ya ailesi ile yeni taşınmış ve buraya ayak uydurmakla kalmayıp en iyilerinden olmak için uğraşan genç bir kızdır. Conway en iyi olmaya yeni kayıt olduğu lise ile başlamak ister ve bu lise de çok kısa bir süre içinde popülerliği de elde eder. Conway’un iddalaşma isteği o denli fazladır ki sonunda rakip olduğu kızlardan birinin amigo kız hareketlerinde ona meydan okumasına karşılık verir. Fakat bu defa Conway yarışamaz ve yere düşerek kafasını ve çarpar. Bu olayın sonrasında komaya giren ve onlarca yıl uyanmayan Conway uyandıktan sonra yeniden lise hayatına başlayacaktır.

İZLEYİCİ NOTU: Film Amerikan gençlik filmleri tarzında. Komedi ağırlıklı olup arka planda bambaşka bir proje mevcut. Son zamanlarda subliminal mesajlı filmler çok var. Buda bunlardan biri. Eşcinsellik mesajları veriyor. Sıksık LGBT bayrağı kullanılmış. Ve normal gibi gösteriyorlar. Dikkat edilmesi gereken aşırı tehlikeli bir film. 

IMDB PUANI: 6,2

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://hdfilmcehennemi.cx/liseye-donus-hd-izle/


Mat Kilau / ( 2022 )

 

Mat Kilau 


Yönetmen: Syamsul Yusof

Oyuncular:  Beto Kusyairy, Fattah Amin, Yayan Ruhian, Ellie Suriaty Omar, Dato' Rahim Razali, Namron, Jalaluddin Hassan, Wan Hanafi Su, Khir Rahman, Farah Ahmad

Orijinal Adı:   Mat Kilau: Kebangkitan Pahlawan

Süre: 118 dk.

YORUM1: İngiliz kuvvetlerinin Pahang'ı işgal etmesinin ardından ülkesinin sömürgeleşmesini engellemek isteyen bir savaşçı, halkını gerilla taktikleriyle karşı koymaya ikna eder. 

YORUM2:  İngiliz yetkililerin halkı aşırı vergilere tabi tuttuğu, Malaylara ait toprakları el koyduğu ve Pahang’daki İslam yaşamını bozduğu politikaları, yöneticiler ve Malaylar arasında memnuniyetsizliğe yol açtı. Britanya zulmüne karşı ayaklanan Mat Kilau ve arkadaşlarının vatansever ruhu, Kaptan Syers’ı Mat Kilau’ya saldırmaya zorladı. Mat Kilau’nun kahraman ruhunu, Tok Gajah’ı ve Mat Kilau’nun en iyi arkadaşlarının, ormanda İngiliz askerlerine karşı savaşmak için bilgeliğini nasıl kullandığını izleyin. Mat Kilau ve arkadaşları, Pahang’da altın ve kalay elde etmek için barbar ve hırslı İngiliz ordusunu kovmayı başarabilecekler mi?

İZLEYİCİ  NOTU: Film gerçekten sürükleyici arkadaşlar. Savaş sahneleri çok iyi. IMDB puanı neden 5,5 olduğunu izleyince anlayacaksınız. Filmin içinde bolca İslamdan Kur'an dan bahsediyor. Normal yani 3,3 bile yapabilirlerdi. Bana kalsa en az 7,5 var.

IMDB PUANI: 5,5 

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.hdfilmcehennemi2.de/mat-kilau-izle-1



19 Kasım 2023 Pazar

Sisu / (2023

 

Sisu  / (2023

Yönetmeni: Jalmari Helander

Oyuncular: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Onni Tommila, Mimosa Willamo, Tatu Sinisalo, Arttu Kapulainen, Elina Saarela, Ilkka Koivula, Max Ovaska

Süresi:  91 dk.

KONU 1: Laponya'nın vahşi doğasında altın bulan eski bir asker, ganimeti şehre götürmeye çalıştığında, acımasız bir SS subayının önderliğindeki Nazi askerleri onunla savaşır.

KONU 2: Sisu, İkinci Dünya Savaşı'nın kahramanca bir maden arayıcısı olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Kuzey Finlandiya'da bulunan bir inziva yerinde, Nazilerle karşılaşır ve altınlarını çalarlar. Ancak Naziler, sıradan bir madenciyle uğraşmadıklarını anlamak için geç olur. Sisu, hayatta kalmak ve çalınan altınını geri almak için acımasız bir mücadeleye girişir. Bu gerilim dolu film, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunarken, aynı zamanda insanın içindeki gücü ve direnişi de gözler önüne seriyor.

İZLEYİCİ YORUMU: Farklı bir ikinci dünya filmi seyretmeye hazır mısınız. Film bizim Battalgazi filmlerini andırıyor. Ama çok eğlenceli ve aksiyon hareket dolu. Absürt bir film. sonu efsana. Yok artık a.... dedim :::::::::)

IMDB PUANI: 6,9

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

1-LİNK: 

2- LİNK:


YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...