19 Kasım 2023 Pazar

Sisu / (2023

 

Sisu  / (2023

Yönetmeni: Jalmari Helander

Oyuncular: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Onni Tommila, Mimosa Willamo, Tatu Sinisalo, Arttu Kapulainen, Elina Saarela, Ilkka Koivula, Max Ovaska

Süresi:  91 dk.

KONU 1: Laponya'nın vahşi doğasında altın bulan eski bir asker, ganimeti şehre götürmeye çalıştığında, acımasız bir SS subayının önderliğindeki Nazi askerleri onunla savaşır.

KONU 2: Sisu, İkinci Dünya Savaşı'nın kahramanca bir maden arayıcısı olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Kuzey Finlandiya'da bulunan bir inziva yerinde, Nazilerle karşılaşır ve altınlarını çalarlar. Ancak Naziler, sıradan bir madenciyle uğraşmadıklarını anlamak için geç olur. Sisu, hayatta kalmak ve çalınan altınını geri almak için acımasız bir mücadeleye girişir. Bu gerilim dolu film, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunarken, aynı zamanda insanın içindeki gücü ve direnişi de gözler önüne seriyor.

İZLEYİCİ YORUMU: Farklı bir ikinci dünya filmi seyretmeye hazır mısınız. Film bizim Battalgazi filmlerini andırıyor. Ama çok eğlenceli ve aksiyon hareket dolu. Absürt bir film. sonu efsana. Yok artık a.... dedim :::::::::)

IMDB PUANI: 6,9

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

1-LİNK: 

2- LİNK:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...