26 Kasım 2023 Pazar

LİSEYE DÖNÜŞ / ( 2022 ) / ( +18 )

 

LİSEYE DÖNÜŞ   /  ( +18 )

Yönetmen: Alex Hardcastle

Oyuncular: Angourie Rice, Justin Hartley, Rebel Wilson, Sam Richardson, Zoe Chao

Yapımcı: Chris Bender , Jeremy Stein , Todd Garner , Timothy M. Bourne , Jake Wagner , Jake Weiner , Rebel Wilson 

Orijinal İsmi: Senior Year

Süresi: 112 dk.

KONUSU: Conway, Amerika’ya ailesi ile yeni taşınmış ve buraya ayak uydurmakla kalmayıp en iyilerinden olmak için uğraşan genç bir kızdır. Conway en iyi olmaya yeni kayıt olduğu lise ile başlamak ister ve bu lise de çok kısa bir süre içinde popülerliği de elde eder. Conway’un iddalaşma isteği o denli fazladır ki sonunda rakip olduğu kızlardan birinin amigo kız hareketlerinde ona meydan okumasına karşılık verir. Fakat bu defa Conway yarışamaz ve yere düşerek kafasını ve çarpar. Bu olayın sonrasında komaya giren ve onlarca yıl uyanmayan Conway uyandıktan sonra yeniden lise hayatına başlayacaktır.

İZLEYİCİ NOTU: Film Amerikan gençlik filmleri tarzında. Komedi ağırlıklı olup arka planda bambaşka bir proje mevcut. Son zamanlarda subliminal mesajlı filmler çok var. Buda bunlardan biri. Eşcinsellik mesajları veriyor. Sıksık LGBT bayrağı kullanılmış. Ve normal gibi gösteriyorlar. Dikkat edilmesi gereken aşırı tehlikeli bir film. 

IMDB PUANI: 6,2

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://hdfilmcehennemi.cx/liseye-donus-hd-izle/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...