19 Temmuz 2020 Pazar

JOHN WİCK SERİSİ / 1-2-3



JOHN WİCK 1 ( 2014 )


Yönetmenler: Chad Stahelski

Oyuncular: Alfie Allen, Keanu Reeves, Willem Dafoe

Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç

Süre: 101 dk.

Yıl: 2014


Emekli bir tetikçinin hayatını anlatan John Wick 1 filmi serinin ilk filmi olarak piyasaya çıktı. Çok yoğun bir ilgi ile seyredilen film özgün konusu ile izleyicilerin kalbini çalmış durumda.

Karısı öldükten sonra bunalıma giren John Wick karısından kalan tek şey olan köpeği ile yalnız bir hayat geçirirken aniden kendisini maceranın içinde bulur. Petrolde karşılaştığı genç akşam evine gelir. Arabasını çalmak üzere gelen bu genç hayatının hatasını yapar ve John Wick’in köpeğini öldürür.

Karısından kalan son şey de elinden gidince intikam almak için bu gençlerin peşine düşer. Mafyayı çökertmek için her şeyi yapan John Wick amacına ulaşarak büyük bir mafyanın sonunu getirir.

İZLEYİCİ NOTU:
Adam tam bir terminatör. Korkusuz ve psikopat. Baştan sona aksiyon,kan , ölüm dolu. Harika bir film.

IMDB PUANI: 7,4

FİLMİ SEYRETMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmkovasi.net/john-wick-1-16792591-filmi


****************************************



JOHN WİCK 2 ( 2014 )

Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç

Yönetmenler: Chad Stahelski

Oyuncular: Ian McShane, Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Ruby Rose

Süre: 122 dk.

Yıl: 2017

Tetikçilik dünyasından ayrılmış ve kendini sade hayatına adamış Jonh Wick (Keanu Reeves), evinde köpeği ile sessiz sakin bir hayat yaşamaktadır. Ama bu sessizlik uzun sürmeyecek ve hayatı alt üst olmak üzeredir.

Serinin ilk filminde kendisine yardım eden eski arkadaşı Sentino d’Antonia kapısına gelir. Kan borcunu ödemesi için, John Wick’ten birini öldürmesini ister.

Ödemesi gereken bu borç, John Wick’i İtalya’nın başkenti Roma’ya kadar götürür. Borcunu ödemek için Roma’da, oldukça güçlü ve tehlikeli çetelerle mücadele etmesi gerekecektir.

Tüm hedeflerin John Wick’e döndüğü Roma’da, amansız bir mücadele yaşanacaktır. Jonh Wick 2, serinin önceki filmini aratmayan dolu dolu bir aksiyon vaat etmektedir.

İZLEYİCİ NOT:
Film ilkinden de hareketli geldi bana. Her zaman ki gibi dehşet bir film olmuş. Mutlaka seyredin.

IMDB PUANI: 7,5

FİLMİ SEYRETMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmkovasi.net/john-wick-2-46669406-filmi

*******************************************************************

JOHN WİCK 3 ( 2019 )


Yönetmenler: Chad Stahelski

Oyuncular: Halle Berry, Ian McShane, Keanu Reeves, Laurence Fishburne

Orjinal Adı: John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç

Süre: 131 dk.

Yıl: 2019

Serinin ilk filminde hayatını kaybeden eşinden geriye kalan tek şey olan köpeğinin öldürülmesi ile bir mafyayı çökerten John Wick serinin üçüncü filminde artık açık hedeftir. New York’tan kaçması gerekir çünkü başı için 14 milyon dolar ödül konulmuştur. Ayrıca çok önemli bir kuralı ihlal ederek Continental içinde adam öldürmüştür.

Bu sefer rakipleri çok ciddi olan John Wick için tek çare şehirden kaçıp güçlü bir şekilde geri gelmektir. Bağlantılarını kullanarak Mısır’a gelir ve burada durumu düzeltmeye çalışır. Durumu düzeltirken de başından birçok macera geçer.

İZLEYİCİ NOTU:
Tam bir seri katliam denir ancak buna. Hareketler  müthiş.


IMDB PUANI: 7,5


FİLMİ SEYRETMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmkovasi.net/john-wick-3-parabellum-53970927-filmi


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...