19 Temmuz 2020 Pazar

ŞEHRİN AZİZLERİ / 1 VE 2



ŞEHRİN AZİZLERİ  1  ( 1999 )

YÖNETMEN: Troy Duffy

OYUNCULAR: Norman Reedus, Sean Patrick Flanery, Willem Dafoe

TÜR: Aksiyon, Gerilim - Heyecan, Polisiye - Suç

SÜRE: 1 saat 48 dakika



İkiz kardeşler Connor ve Murphy McManus, İrlanda asıllı ve Boston’da yaşamaktadırlar. Dindar kardeşler, Tanrı’nın kendilerine dünyayı kötülüklerden ve kötü insanlardan korumaları için görev verdiğine inanarak, Boston’un azılı suçlularını ortadan kaldırmaya başlarlar. Kurbanlar kötü azılı suçlular olunca, halk paniklemez ve destek verirler. İkizlerin peşine düşen FBI ajanı Paul Smecker bile, bu işe sıcak bakar ve bu temizliği kendisinin de yapmak isteyip yapamadığı bir şey olarak görmektedir.

Hakikat ve adalet kavramlarını kendilerine kılavuz edinen kardeşler, halk desteğiyle yollarına devam etmektedir. Oyunlarını bozdukları azılı suçlular bu ikiliye bir son vermekte karar kılar…

İZLEYİCİ NOTU: 
Bu film bir çok filme ön ayak olmuştur denebilir.  Yapısı bakımından sert bile gözükse aslında toplumsal mesajlar veren bir film olarak karşımıza çıkar. Aksiyon ve hareket dolu bir film.

IMDB PUANI: 7,0

FİLMİ SEYRETMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmakinesi.net/sehrin-azizleri-1-izle.html


*****************************************************


ŞEHRİN AZİZLERİ  2  ( 2009 )


YÖNETMEN: Troy Duffy

OYUNCULAR: Billy Connolly, Julie Benz, Norman Reedus, Sean Patrick Flanery, Willem Dafoe

TÜR: Aksiyon, Gerilim - Heyecan, Polisiye - Suç

SÜRE: 1 saat 58 dakika

Azizler 10 yıl sonra geri döndü!

İkiz kardeşler Connor ve Murphy McManus, babaları ile İrlanda’nın sessiz ve ıssız vadilerinde saklanmaktadır. Eski günlerindeki kanunsuzlukların dan kural tanımazlıkların dan temizlenmiş ve arınmışlardır. Fakat herkes tarafından sevilip sayılan bir rahibin çete tarafından öldürülmesinin ardından McManus kardeşler, adaleti ve düzeni tekrar yerine getirmek için Boston’a azılı suçlularla kanlı bir savaş vermeye giderler.

İZLEYİCİ NOTU: 
Serinin kinci filmini gerçekten özlemişiz. Çok hareketli sahneleri var. Mutlaka izleyin.

IMDB PUANI: 6,3


FİLMİ İZLEMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmakinesi.net/sehrin-azizleri-2-izle.html


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...