6 Temmuz 2020 Pazartesi

İsyan - Revolt ( 2017 )



İsyan - Revolt  ( 2017 )

Yönetmen: Joe Miale

Oyuncular: Bérénice Marlohe, Jason Flemyng, Lee Pace, Sibulele Gcilitshana

Tür: Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Savaş Filmleri


İnsanlık tarihi hep uzayı araştırarak geçmiştir teknolojisi bizden çok ilerde olan uygarlıkların olabileceği araştırılmış bunun için uzaya bir sürü araç yollanmıştır. Bununla birlikte sesli mesajlar uzayın derinliklerine gönderilmiştir. Uzayda yaşamla ilgili herhangi bir bulguya rastlamayan insanlar sürekli araştırmaya devam etmişlerdir. Bir gün hiç beklemedikleri bir anda uzaydan gelen canlılar hiç de dost görünmez ve insanlara saldırmaya başlarlar. Gelen canlıların amacı dünya'yı istila etmek olacaktır. Çoğu yeri ele geçiren uzaylıları yok etmek için görevde olan bir asker elinden geleni yapmaya çalışacaktır.

İZLEYİCİ NOTU:

Yine bir istila filmi, fakat senaryo bakımından ve oyunculuk çok iyi. Düşük olan animasyonlar biraz daha kaliteli olabilirdi. Öylesine çekilmiş bir film asla değil. Bence standart bir uzaylı istilası filmi. Zaman kaybı değil. Imdb puanı 6 gibi olmalıydı.

IMDB PUANI: 5,3


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR: 

https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/isyan-revolt/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...