6 Temmuz 2020 Pazartesi

Extraction - Tyler Rake / ÇIKARMA ( 2020 )



Extraction - Tyler Rake ( 2020 )


Yönetmen:  Sam Hargrave

Oyuncular: Chris Hemsworth, David Harbour, Golshifteh Farahani, Rudhraksh Jaiswal

Süre :116 dk

ROMANDAN UYARLAMA :  ORİJİNAL İSMİ  Joe Russo'nun "Ciudad"

Tyler Rake adlı korkusuz bir kara borsacı paralı askeri hapiste olan uluslararası bir suç liderinin kaçırılan çocuğunu kurtarmak için bir göreve atandığında hayatının en zorlu ve ölümcül çıkarma görevini almış olur. Bu genç çocuk, silah satıcıları ve tacirlerinin yer altı dünyasında kötü ünlü uyuşturucu baronları arasında bir savaş piyonu haline gelmiştir. Dünyanın en aşılmaz şehirlerinden birinde kaçırılan çocuğu kurtarmak isterken kurtarma operasyonu tuzağa düşürülüyor ve Tyler Rake adında eşsiz yetenekli bir paralı asker göreve çağrılıyor. Ancak karşısındaki Rake adındaki adam ölümcül bir görevi imkansız hale getirmek için elinden geleni ardına koymayacak, kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir adam....


İZLEYİCİ NOTU:

Film sahneleri ile adeta müthiş ötesi. Ful aksiyon dolu sahneleri var. Hız kesmeden bir macera. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.

İMDB PUANI: 8,1


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

TÜRKÇE DUBLAJ : https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/extraction-tyler-rake-izle/

Not: Türkçe dublajda hintçe konuşulan yerlerde alt yazı yok  O yüzden ne dediklerini anlamaya bilirsiniz. Alt yazılı olanda ise mevcut. Benim için hiçbir  mahsuru yok derseniz o zaman türkçe dublaja devam edin.




ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...