24 Nisan 2020 Cuma

TARZAN EFSANESİ ( 2016 )



TARZAN EFSANESİ ( 2016 )


Yönetmen: David Yates

Oyuncular: Alexander Skarsgård, Christian Stevens, Christoph Waltz, Rory J. Saper

Tür: Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, Fantastik Filmler, Macera Filmleri, Romantik Filmler

Süre: 110 dk

Orijinal adı: The Legend of Tarzan

Tarzan temasının sadık kalmış olduğu yeşil ve doğal hayat işleyişi ile uyumlu olup olmadığıdır. Nitekim seneler boyunca karşımıza çıkmakta olan bu kahramanın aşık olma aşamaları ile modern hayata geçiş yapması, ormana duyulan özlem, tüketim çılgınlığı gibi pek çok kalburüstü konu üzerine defalarca çıkarımlarda bulunulmuştur.

Bu sebepten de yeni Tarzan’ ımız için bizleri neler bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz . Özellikle de geçmiş yıllara oranla çok daha fazla görsel teknolojinin iç içer harmanlanmakta olduğu günümüz sinema anlayışı içerisinde bu filminde her açıyı dengeli bir şekilde çözüme kavuşturduğunu söylememiz mümkün olabilir.

İZLEYİCİ NOTU:
Film geçmiş zamanda çekilen tarzan filmleriyle bir alakası yok. Sadece yer-mekan, kahramanlar konusunda aynı. Senaryo bambaşka eski bildiklerinizi unutun... Çok heyecan verici bir filmdi. Efektler harikaydı. İzlerken keyif alacağınızı düşünüyorum. Imdb puanı çok az.

IMDB PUANI: 6,2

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/trz-efsanesi-izle/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...