24 Nisan 2020 Cuma

Kanlı Elmas ( 2006 )



  Kanlı Elmas ( 2006 )


Yönetmen: Edward Zwick

Oyuncular: Djimon Hounsou, Jennifer Connelly, Kagiso Kuypers, Leonardo DiCaprio

Tür: Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Macera Filmleri

Süre: 143 dk.

Orijinal adı:  Blood Diamond

1990’larda Sierra Leone’de gelişmekte olan kaos ve iç savaşın fon oluşturduğu “Blood Diamond/Kanlı Elmas” Güney Afrikalı paralı asker Danny Archer (Leonardo DiCaprio) ile Mendeli balıkçı Solomon Vandy’nin (Djimon Hounsou) hikayesi. Her iki adam da Afrikalıdır, ama geçmişleri ve şartları olabildiğince farklıdır. Ne var ki, hayatlarını değiştirebilecek pembe bir elması bulmak için çıktıkları serüvende yazgıları kesişir.

İZLEYİCİ NOTU:
Film gerçekten çok güzel. Baştan sona aksiyon macera dolu. Savaş sahneleri çok iyi. Kamera çekimleri efektlerde eklenince ortaya harika bir film çıkmış. Soykırım konusunda çekilen sayılı filmlerden diyebilirim. Senaryo ve kurgu çok iyi işlenmiş, oyunculukta eklenince zaten çıkan ortada.  Savaş filmi sevenler mutlaka seyretmeli.

IMDB PUANI: 8,0

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.com/macera-filmleri-izle/kanli-elmas-blood-diamond-izlehd/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...