23 Nisan 2020 Perşembe

Robin Hood (2018 )



Robin Hood (2018 )


Yönetmen: Otto Bathurst

Oyuncular: Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Jamie Foxx, Taron Egerton

Senaryo: Joby Harold, David James Kelly, Ben Chandler

Tür: Aksiyon Filmleri, Gerilim Filmleri, Macera Filmleri

Süre: 116 dk

11 Ocak 2019 (Türkiye)'de yayınlanmış ve 100 milyon dolar bütçeyle ekranlarımıza ulaşmıştır. Bildiğiniz robin hood hikayesi, güçlü kraliyet tarafından şehir zorla ellerinden alındıktan sonra ailesi ve tüm halkı dağılacaktır. Bu durumu kendine yediremeyip içten içe intikam için bilenen Robin Hood ve arkadaşları Sherwood Ormanlarının derinlerinde kendi gibi düşünen herkesi yanına toplayacak, zenginlerden alıp fakirlere dağıtacaklardır.

İZLEYİCİ NOTU:
Her ne kadarda bildiğimiz Robin HOOd efsanesine de benzese aslında filmle eski bildiğimiz, izlediğimiz değişik Robin Hood filmleriyle hiç alakası yok gibi gözüküyor. Film eski kalıplardan çok farklı çekilmiş. Aslında değişik güzelde olmuş. Her ne kadar konudan uzaklaşsa da (zenginden alıp fakire vermek) devam niteliği olabilecek şekilde kurgulanmış. Imdb puanı en az 6 olabilirdi.


IMDB PUANI: 5,3


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.com/aksiyon-film-izle/robin-hood-hd-film-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...