15 Mart 2020 Pazar

Ay - Moon ( 2009 )




Ay - Moon

Yönetmen: Duncan Jones

Oyuncular: Sam Rockwell , Kaya Scodelario , Dominique Mcelligott , Malcolm Stewart , Matt Berry

Senaryo: Duncan Jones , Nathan Parker

Senaryo (Kitap): Duncan Jones

Yapımcı: Trudie Styler , Bil Bungay , Nicky Bentham , Trevor Beattie , Stuart Fenegan

Görüntü Yönetmeni: Gary Shaw , Clint Mansell

Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gizem , Psikolojik

Filmin Websitesi: http://www.moonthemovie.com/

Süre: 1 saat 37 dk


 Astronot Sam Bell in Ay a ulaşmak için 3 yılını incelemeye ayırmış olması.. Herkezden farklı münzevi hayat yaşayan Bell işini aşırı derecede önemsemektedir ve heyecan duymaktadır.Zaman sonra eve dönüş zamanı geldiğinde Kendini ve çevresindeki her şeyin tuhaf geldiğini hissedecektir.Kendisiyle karşı karşıya gelecek evini hayatını karısı her şeye daha farklı gözle bakıp düşünmeye başlayacaktır.Sonunda kurduğu kurguladığı hayatı görecektir.


İZLEYİCİ NOTU:
Film teknoloji olarak gayet güzel. Yalınız senaryo çok sığ ve sıkıcı. Bir astronotun hayatı bu kadar mı basit anlatılır. Konu kitlenmiş kalmış. Göktaşı gösterir,uzay gösterilir, bakteri olur bir sürü bir şeyler eklenir. Konu;  adam uzay madencisi ve madencilik durur.Konu bu kadar basit.  Konu maden hakkında bumu yani...  Film yerine belgesel seyrediyorum gibi geldi bana. Filmin sonunda konuyu toplamışlar fakat yetmemiş, çok zayıf kalmış. Adamın hangi ara klonlarını yaptınız. Adam bunları nasıl görmemiş hiç. 3 sene üste kalıp hiç mi gezmemiş üstü. Ayrıca kaza yaptığında onu getiren kişi neden şaşırmıyor. Konu itibariyle çok harika olabilecek filmin içine etmişler. Birde aydan kaçış sahnesi. Kimin ne yaptığı belli değil. Bu arada IMDB puanı da çok uçuk. Bu filmin hakkı bence 5,7 falan.

IMDB PUANI: 7,9

İZLEMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.net/bilim-kurgu-izle/ay-moon-tukce-dublaj-izle/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...