4 Aralık 2019 Çarşamba

THE FLOWERS OF WAR - Savaşın Çiçekleri (2011)



THE FLOWERS OF WAR - Savaşın Çiçekleri (2011)


Yönetmen: Yimou Zhang
Yıl: 2011
Oyuncular: Christian BaleNi NiXinyi ZhangTianyuan HuangXiting HanDoudou ZhangDawei TongAtsurô WatabeKefan CaoYangchunzi YuanJia SunYuemin LiBai XueTakashi YamanakaShigeo Kobayashi
Türler: DramTarihSavaş

1937 yılında Çin'de, ikinci Çin-Japon savaşı sırasında, bir cenaze, bir rahip, John (Christian Bale) defin hazırlamak için Nanjing'deki Katolik kilisesine gelir. Vardıklarında kendisini yalnız yetişkin manastır kız öğrencileri ve Yakın bir yerde genelev çalışanlarından oluşan bir grup arasında bulur. Her iki grubun arasında kendini istemediği bir pozisyonda bulsada, işgalci Japon ordusunun dehşeti karşısında... Genelev kadınlarının  koruyucu, fedakarlık ve onurun ne anlama geldiğini keşfeder.


İZLEYİCİ NOTU:
Film gerçekten çok iyi. Savaşın acımasız yüzünü çok güzel anlatmış. En az 6-7 farklı filmde Japon askerlerinin pedofili olduklarını izledim. Gerçekten böyle bir şey olur mu diye insan düşünmeden edemiyor. Uygar japonya şaşıyor insan. Yada biz Türkler çok safız. Adamlar neler yapmışlar. Film çok sert ve duygusal sahneleri de var. Ama müthiş film. Mutlaka seyretmeli..


İMDB PUANI: 7,6


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://tamfilmizle.com/filmizle/savasin-cicekleri-the-flowers-of-war-2011/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...