4 Aralık 2019 Çarşamba

ENEMY AT THE GATES - Kapıdaki Düşman (2001)



ENEMY AT THE GATES - Kapıdaki Düşman (2001)

Yönetmen: Jean-Jacques Annaud
Yıl: 2001
Oyuncular: Jude LawEd HarrisRachel WeiszJoseph FiennesBob HoskinsRon PerlmanEva MattesGabriel ThomsonMatthias HabichSophie RoisIvan ShvedoffMario BandiHans Martin StierClemens SchickMikhail Matveev
Türler: DramTarihRomantikGerilimSavaş


Stalingrad, İkinci Dünya Savaşı'nın yıkıcı dehşetiyle kuşatılmıştır. Savaşın acılarıyla yoğrulup ölmekte olan bir mezarlık haline gelen şehrin sokaklarında ölüm dolaşmaktadır. İki karşı safta olan iki keskin nişancı, savaşın ortasında kendi kişisel ego savaşlarına başlamanın eşiğindedirler. Rus keskin nişancı, savaştaki müthiş atılımları sayesinde artık kahraman olarak anılmaktadır. Stalingrad, kan içerisinde boğulurken karşı karşıya gelen iki amansız savaşçı, savaşa kendi açılarından bakmaya başlayacaklardır.


İZLEYİCİ NOTU:
Film ikinci dünya savaşında geçiyor. Çok hareketli sahneleri var. Oyunculuk , senaryo, çekimler süper. Filmi seyredince insan anlıyor Rusların neden 27 milyon ölü verdiğini insan daha iyi anlıyor. Mutlaka seyredilmesi gereken bir film. Ayrıca İMDB puanı  en az 8 olmalı bu filmin. Çok savaş sahnesi var. Ve çoğu filmlerde olan aşk sahneleri de. Bazı savaş sahneleri çok çarpıcı, insanı derinden sarsıyor. Psikolojisi bozuk olanlar filmi seyretmesin.


İMDB PUANI: 7,6


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://tamfilmizle.com/filmizle/kapidaki-dusman-enemy-at-the-gates-2001/



ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...