1 Aralık 2019 Pazar

WAR OF THE WORLDS - Dünyalar Savaşı (2005)




WAR OF THE WORLDS - Dünyalar Savaşı (2005)

Yönetmen: Steven Spielberg
Yıl: 2005
Oyuncular: Tom CruiseDakota FanningMiranda OttoJustin ChatwinTim RobbinsRick GonzalezYul VazquezLenny VenitoLisa Ann WalterAnn RobinsonGene BarryDavid Alan BascheRoz AbramsMichael BrownleeCamillia Monet
Türler: MaceraBilim-KurguGerilim

Hayatında kendisini mutlu hissetmeyen, işleri yolunda gitmeyen Ray Ferrier’in sorumlu olduğu bir ailesi vardır. Kazancı düşük ve yetersiz olmasına rağmen onların yaşamlarını sürdürmelerini sağlamaya çalışır. New Jersey’de yaşamaktadır. Bir gün üç ayaklı dev savaş araçları ile uzaylılar gelip dünyayı ele geçirirler. Kahramanımız ise kızını ve tüm ailesini korumak zorundadır. Orson Welles aracılığı ile radyo piyesi olarak da kullanılan ve Marslıların istilası diye insanlığı endişe girdabına sürükleyen bu kült bilim kurgu, H.G.Wells’in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Filmin bütçesi dev boyutlara ulaşmıştır. Yönetmenin Spielberg olması da cabası.

İZLEYİCİ NOTU:

Gerçekten çok güzel filmlerden biri daha. Fakat anlamış değilim Tom cruise neden haksızlık yapılıyor. Bu filmin İMDB PUANI en az 7 olmalı .  Film dünyayı istila eden uzaylılarla alakalı. Hiç sıkılacağınızı düşünmüyorum. Her şey çok güzel. Mutlak izlemenizi tavsiye derim. Asla zaman kaybı değil. 


İMDB PUANI: 6,5


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://tamfilmizle.com/filmizle/dunyalar-savasi-war-of-the-worlds-2005/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...