16 Kasım 2019 Cumartesi

LARGO WINCH - Tehlikeli Miras SERİSİ : 1 VE 2




LARGO WINCH  - Tehlikeli Miras SERİSİ : 1 VE 2


LARGO WINCH  - Tehlikeli Miras 1

Yıl: 2008

Tehlikeli Miras 1 izle, Tehlikeli Miras 1 full izle, Tehlikeli Miras 1 türkçe dublaj izle, Tehlikeli Miras 1 hd izle, Nerio Winch emek vererek kurduğu şirketinde şüphe dolu bir şekilde ölmüş, şirket içinde ise mutlak güç için büyük bir savaş baş göstermiştir. Yönetimdeki tüm isimler hiç haberler olmadıkları ölen patronlarının bir oğlu olduğunu öğrendiklerinde şoke olurlar. Bu çocuk tehlikeler içerisinde yaşayan ve savaşçı bir kişiliğe sahip biridir. Babasının öldüğünü öğrenir öğrenmez ölüm sebebi ve babasının şirketi için büyük bir mücadeleye atılır.

Türler: 

İZLEYİCİ NOTU:

Filmin ilk serisi gerçekten süperdi ki 2 ci  bölümde çekilmiş. Öykü harika. Sahneler çok hareketli ve çekim kalitesi,senaryo,oyunculuk eklenince çok kaliteli bir film çıkmış ortaya. Aksiyon sevenler mutlaka izlesin. Film asla sıkıcı değil. İMDB puanını hak ediyor. 

İMDB PUANI: 6,5


FİLMİ İZLEMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:

http://www.fullhdfilmcehennemi4.net/tehlikeli-miras-1-largo-winch-1-turkce-dublaj-izle.html


******************


LARGO WINCH  - Tehlikeli Miras 2

Yönetmen: 
Yıl: 2011
Oyuncular: 
Türler: 

W Group'a CEO olarak atanan Largo Winch şirketi satıp, geliri insanı yardım kuruluşu kurmak için harcayacağnı söylediği gün insanlık suçu işlediği yönünde suçlamalara maruz kalır. Largo Winch karşısındaki güç odaklarına karşı savaş açıp suçsuzluğunu kanıtlamaya kararlıdır. 

İZLEYİCİ NOTU:
Filmin ikinci bölümü çok iyi. Çok kaliteli. Senaryo da çok iyi. Bence ilkini biraz geçen bir aksiyon var. 


İMDB PUANI: 6,2

FİLMİ İZLEMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:


NOT: FİLMLER TÜRKÇE DUBLAJDIR.


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...