15 Kasım 2019 Cuma

KÜRDİSTAN GERÇEĞİ



KÜRDİSTAN  GERÇEĞİ

Büyük kürdistanı yön verecek bir yönetici ülke bulundurulacak. Bu ülke TÜRKİYE ya da İRAN
Benim tahminim TÜRKİYE lehine ki, düşündüğüm gibi ilerliyor her şey.

Tahminlerim:

1- PLAN:3 kürdistan kurulacak.

2- YERLERİ: Suriye,Irak ve Türkiye (İRAN)'de... Benim düşüncem Türkiye liderliğinde olacak.

3- Başkent Diyarbakır olacak.

4- Aşiretlerden oluşacak bir senato kurulacak. Buna aşiretler meclisi de diyebiliriz.



5- Bu bölgenin kalkınması için bir çok serbest bölgelere de bölünecek.
Örneğin: Kobani-kürt bölgesi , Rakka-arap bölgesi , Afrin-türkmen bölgesi gibi vs..

6-  ( Suriye'de ki) Lazkiye,Tartus gibi deniz kıyı kesimleri liman yönetimleri Rusya'da olacak.
Lojistik taşımalar ise İsrail kontrolünde gerçekleşecek.

7- Oluşacak serbest bölgelerde bir çok fabrikalar yükselecek. Bundan sonra ''medeni dünya'' denilen Avrupa'da ki ülkelere ve Ortadoğu ülkelerine ham madde ve Çinin ürettiği ürünler bu fabrikalarda üretilecek. Ulaşım, maliyet ve kontrol yolları güvenlik altına alınacak. Göç hareketleri  batı ülkelerinden bu bölgelere kayacak.



      Serbest Bölge Sonuçları:
      * Bu sayede ticaretler kontrol altına alınacak.

      * Komşularıyla husumeti olan İran'ın önü kesilecek. Komşularının gelişmesi onları daha da                     yalnızlaştıracak.... ve İran abluka altına alınacak.

      * Çin'in ekonomisi yıkılmaya başlayacak. Ülkede işsizlik,açlık, gelecek kaygısı başlayacak. Yani           Çin bir bakıma iflas edecek.

      * İsrail başta olmak üzere bu bölgede egemenliğini arttıracak. Kendine köle gruplar yaratacak.

      * İlk önce  Avrupa'da ki kürt iş adamları bölgeye davet edilecek. Sonrada Avrupa olmak üzere               tüm ülkelerdeki kürt hareketi taraftarları, yasadışı örgüt taraftarları, etnik yanlısı olan kürtlerin             yerleşmesi için  bu bölgeye davet edilecek.

      * Çağrıya uymayan kürtleri Terör örgütü vasıtasıyla tehdit, hatta infazlar yaparak onları yeni                   kurulan kürt bölgelerine göçe zorlama yapılacak. Bu sayede Avrupa kürtlerin istilasından                     kurtulmuş olacak ( Avrupa zaten o yüzden kürdistana destek veriyor.)

      * Kürdistan iş gücü ve ekonomi konusunda çok güçlü bir konuma gelecek


      * Çökmekte olan Çin'e Esat ve Rusya yardıma koşacak.

      * Rusya bu sayede öncü aktörlerden olacak. Çin'nin yardımına koşacak. Ve Suriye topraklarında             yeniden şekillenme olacak. Esat ve Rusya sayesinde Çin Suriye topraklarına yerleşecek. Ticaret           kolonileri oluşturacak.

      * Kurulan kürdistan abluka altına alınacak.

      * Doğal afetler sonucunda Türkiye kendi eksenine çekilirken, Kürdistan Barzani ailesi işbirliği               ile  İsrail' e yakınlaşacak. İsrail'in himayesine girilecek.


     * Bu hareket Türkiye'yi bölmeye götürecek bir planın başlangıcıdır. Türkiye öyle bir hamle                    yapacak ki kurtarıcı durumundan işgalci durumuna geçecek. Buna mecbur kalacak.

Ya büyük Türkiye .....


Ya büyük İsrail ortaya çıkacak.....


      Diğer Sonuçlar;

      * Çin tüm Akdeniz ülkelerinin ekonomisini işgal etmeye başlayacak.

      * Avrupa birliği dağılacak. Akdeniz birliği başlayacak.

      * Amerika bu tehditlere karşı para birimini kaldıracak ,  yeni bir bankacılık sistemine                             başlayacak... Birçok ülke batacak. Yağma, talan,korsanlık başlayacak.

      * Dinler sarsılacak. İnsanlar yeni bir para birimine geçecek. Altın kullanımı azalacak değerli                   metallerin devri başlayacak.

      * Biyolojik akıllı virüsler üretilecek. ( ülke eko sistemine göre, dna yapılarına göre, coğrafi                  durumlarına göre,beslenme şekillerine göre vs... üretilecek )

      * Dünya halkları ilaçlarla kontrol altında tutulmaya çalışılacak.


      * Denizler kullanılarak yeni bir enerji sistemine geçilecek. Dalga gelgitlerinden yararlanarak                 okyanus-deniz enerjisi oluşturulacak. Bu sayede sınırsız ve sürekli bir enerji sürkülasyonu                  devam edecek.  Yani denizlerin hareketleri yeni bir enerji kaynağı olacak. Hidrojen gazı bu                  sayede daha çok kullanılmaya başlanacak.


      KAYNAK: M.İ.A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...