19 Aralık 2022 Pazartesi

YARININ SAVAŞI / ( 2021 )

 

YARININ SAVAŞI / ( 2021 )


Yönetmen: Chris McKay

Oyuncular: Chris Pratt,Yvonne Strahovski,J. K. Simmons,Betty Gilpin,Sam Richardson,Edwin Hodge

Senarist: Zach Dean

Yapımcı: David Ellison 

Orijinal ismi: The Tomorrow War

Süresi: 138dk.

Film müziği: Lorne Balfe

YORUM1: İşgal altında bulunan dünyada insanlar, uzaylılara karşı verdikleri savaşta büyük bir yenilgiye uğrar. Artık değişen düzende yaşayan bilim insanları, sistemi değiştirmek için asker yetiştirmeye karar verir. Savaşa hazırlanmak için yeni bir yol keşfeden bilim insanları tarafından yetiştirilen askerlerin vereceği savaş, insanlığın geleceğini belirleyecektir.

YORUM2: 2051 yılından bir grup zaman yolcusu acil bir mesaj iletmek için geldiğinde dünya şaşkına döner: Gelecekte otuz yıl sonra insanlık ölümcül bir uzaylı türüne karşı küresel bir savaşı kaybedecektir.

YORUM3: 2048 yılında, Dünya'yı, nereden geldikleri bilinmeyen bir uzaylı ırkı istila etmiştir. Dünya nüfusunun büyük çoğunluğu uzaylı canavarlar tarafından öldürülüp yenmiştir. Hayatta kalan ve direnmeye çalışan bir avuç insanın tek çaresi, 2020 yılına gidip babalarından ve dedelerinden yardım istemektir.

İZLEYİCİ YORUMU: Film gerçekten çok iyi. Herşey var. Bilimkurgu, macera,savaş, korku-gerilim, drama v.s. Mutlaka seyredin. Bu arada ımdb puanı çok az. en az 8 üstü olmalı.

IMDB PUANI: 6,5

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.hdfilmcehennemi2.life/hdf-the-tomorrow-war-izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...