17 Aralık 2022 Cumartesi

Son Kral ( Birkebeinerne ) / ( 2016 )

Son Kral  ( Birkebeinerne )

Yönetmen: Nils Gaup

Oyuncular: Ane Ulimoen Øverli, Jakob Oftebro, Kristofer Hivju, Torkel Dommersnes Soldal

Senarist: Ravn Lanesskog

Orijinal İsmi: The Last King

Süre: 100dk

YORUM1: 1206'lı yıllarda geçen olaylarda Norveç halk tarafından isyan sürecine girer ve iç savaş çıkmak üzeredir. O zamanki Norveç kralının evlilik dışı olan oğlunu öğrenen insanlar onu öldürmek için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklardır. Fakat bu çocuk yalınız değildir onu koruyanlar vardır. Bu çocuk tüm Norveç tarihini derinden etkileyecektir.

YORUM2: Son Kral izle, Son Kral full izle, Son Kral türkçe dublaj izle, Son Kral hd izle, 1204 senesinde Norveç ülkesi iç karışıklıkları ile çalkalanmaktadır. Ülkeni kralı ve oldukça fakir olan akçaağaç kabuklarından yaptıkları ayakkabıları giydikleri için Birch Legs ismi ile anılan bir grup, yapılan savaşı kazanmak için her şeylerini ortaya koyarken kilise kilise piskoposunun adamlarına karşı savaş hali içerisindedir. Aradan geçen iki yıl sonunda kral artık ölüm döşeğinde olup yerine bırakabileceği tek varisi ise gayrimeşru oğlu Håkon Håkonsson'dur. Ancak bu varisin kellesini krallığın yarısı istemektedir. Bunun üzerine Skjervald ve Torstein adlarındaki iki Birch Legs savaşçısı ne olursa olsun bu çocuğu korumak büyük bir mücadele içerisine girecektir. 

İZLEYİCİ NOTU: Tarihi film severler buyursun. Konu aslında çok basit. Abartı olmadan film çekmiş adamlar. Bir vikingler yada Benhur tarzı asla değil.

IMDB PUANI : 6,20

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

BİRİNCİ LİNK: https://www.hdfilmcehennemi2.life/son-kral-izle

İKİNCİ LİNK: https://www.fullhdfilmizlesene.pw/film/son-kral-izle-fhd1/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...