26 Mart 2022 Cumartesi

TUTANKAMONUN LANETİ ( 2006 )


TUTANKAMONUN LANETİ

YÖNETMEN: Russell Mulcahy

OYUNCULAR: Casper Van Dien, Jonathan Hyde, Leonor Varela, Steven Waddington

SENARYO: David N. Titcher

ORİJİNAL İSMİ: The Curse Of King Tomb

SÜRE: 2 SAAT 50 DK.

1-YORUM: 

Bir yanda Tutankamon'un mezarının ve hazinelerinin güçlerini insanlık için korumaya çalışan arkeolog Danny, bir yanda bu güçleri kontrol altına alıp dünyayı ele geçirmeye çalışan arkeolog Morgan. İki ezeli rakibin ölümüne macerasını kim kazanacak?

2-YORUM:

Binlerce sene önce muhteşem çocuk kral tutankamon hüküm sürmekteydi. Onun hayatı hakkında bilinen pek az bilgi mevcuttur ve ölümü halen gizemini korumaktadır..Fakat herşey degişmek üzeredi. 1922 senesinde Mısırda özgür ruhlu cesur bir arkeolog Danny Fremont’un emin oldugu bir şey vardır, Kral Tutankamonun zümrüt tabletini kim buluursa, dünyayı kontrol edebilecek gücü de elinde bulundurabilecektir..Fakat ne yazıkki Fremonta inanan tek kişi acımasız arkeolog Morgan Sinclairdir; Morgan da bu tableti kötü emelleri için kullanmak isteyen gizli bir gruba üyedir..

İZLEYİCİ NOTU:

Film sürükleyici. Fantastik sevenler için iyi. Oyunculuk ve çekimler çok iyi. Film efektleri biraz daha iyi olabilirdi. Günümüz teknolojisiyle çok iyi olabilir. Zaman kaybı değil. Imdb puanı çok az. Haksızlık yapılmış. 6-6,5 arası ideal olabilirdi. 

IMDB PUANI: 4,3

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ EKTEDİR:

https://www.fullhdfilmizlesene.pw/macera-filmleri-izle/tutankamonun-laneti-turkce-dublaj-izle/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...