20 Mart 2022 Pazar

KIYAMET MELEKLERİ ( 2009 )

 


KIYAMET MELEKLERİ ( 2009 )

YÖNETMEN: Scott Charles Stewart

OYUNCULAR: Paul Bettany , Dennis Quaid , Kevin Durand , Kate Walsh , Doug Jones , Lucas Black , Tyrese Gibson , Adrianne Palicki , Charles S. Dutton , Jon Tenney , 

SENARİST: Peter Schink , Scott Charles Stewart

ORİJİNAL ADI: Legion

SÜRE: 1 SAAT 40 DK.

1- ANLATIM:

Tanri insanoğluna "inanılmaz" öfkelenmiştir. Çünkü artık kendisine inanan bir insan bile kalmamıştır. O zaman insanoğlunu yok etmek gerekir ve gökten Legion melekleri ademin soyunu tepelemek üzere yola çıkar. Bu sırada da son melek düşer ve insanlığın savaşı başlamış olur. İnsanların bu savaştaki tek umudu ise ıssız çöldeki küçük bir restoranda sıkışmış yalanlarla dolu bir grup insan ve başmelek Michael’in ta kendisidir. Büyük kıyamet kopmak üzeredir.

2- ANLATIM:

 Dünyada Tanrıya olan inanç yok olduğunda insanoğlunu ikinci kez yok etmek üzere Legion melekleri yollanır. Bu sırada da son melek düşer ve insanlığın savaşı başlamış olur. İnsanların bu savaştaki tek umudu ise ıssız çöldeki küçük bir restoranda sıkışmış yalanlarla dolu bir gurup insan ve başmelek Michaelin kendisidir.

İZLEYİCİ NOTU:

Film sanki bir romandan fırlamış gibi başlıyor, bilinmeyen bir yere doğru anlatılıp gidiyor. Sanki film birden diziye dönecekmiş gibi. İkinci bir filmin çekilmemesi kaçınılmaz bir hata. Gerilim tarzında korku içeren film gayet başarılı. 

IMDB PUANI: 5,2

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.fullhdfilmizlesene.pw/fantastik-filmler/kiyamet-melekleri-2010-izle/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...