30 Ağustos 2020 Pazar

VALHALLA ( 2019 )


VALHALLA ( 2019 )

Yönetmen:  Fenar Ahmad

Oyuncular: Roland Møller, Jacob Lohmann, Patricia Schumann

Tür: Fantastik, Gerilim, MaceraDil: Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj

Süre: 105 dk.

Viking ırkının cesur ve gözü pek çocukları olan Tjalfe ve Røskva yaşadıkları dünya olan Midgard’dan macera dolu bir yolculuğa yani Valhalla’ya doğru yola çıkarlar. Bu yolculukta kendilerine gök gürültüsüne hükmeden Tanrı Thor ile fesatlık Tanrısı olan Loki eşlik eder.

Ancak Valhalla’da ki yaşam tehdit altındadır. Dev ve korkunç kurt Fenrir ve tanrıların baş düşmanı olan barbar Jotnar gibi isimler bu dünyayı korkunç bir sona sürüklemektedir.

Fenrir’in gelişerek dünyadan büyük olacağı ve dünyayı yemek sureti ile kıyameti yaşatacağı Ragnarok adlı olayı engellemek adına bu cesur çocuklar ve tanrılar birlikte savaşacaklar ve Valhalla’yı kurtarmak için mücadele edeceklerdir. Fantezi ve gerilim ögeleri yanında macera dolu dakikalar yaşatan Valhalla , Valhalla’da ki büyük mücadeleyi anlatıyor.

İZLEYİCİ NOTU:
Bir viking efsanesini anlatan farklı bir uyarlama. Öyle çok büyük birşey beklemeyin. Efsaneleri sevenler için ilginç bir film olacaktır.

IMDB PUANI: 5,7

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://filmkovasi.net/valhalla-21580557-filmi?unapproved=2535&moderation-hash=550a887107d3ca6eed781c2d90f752ab#comment-2535

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...