30 Ağustos 2020 Pazar

SAHARA ( 2005 )


SAHARA ( 2005 )

Yönetmen: Breck Eisner

Oyuncular: Christopher Bello, Jude Akuwudike, Mark Aspinall, Rakie Ayola

Tür: Aksiyon Filmleri, Gerilim Filmleri, Komedi Filmleri, Macera Filmleri

Süre: 124 dk

Bir kaşif ve Amerikan ordusunda denizci olan Dirk Pitt, esprili ve oldukça eğlenceli dostu Al Giardino ile İç Savaş döneminde “Ölüm Gemisi” adı verilen ve ortadan kaybolan bir zırhlıyı bulmak üzere Batı Afrika’ya doğru yola çıkarlar. Gizli bir kargoyu koruyan bu gemiyi bulmak için zorlu bir yolculuğa çıkan ikili, yollarının Avrupalı bir bilim insanı ile kesişmesi üzerine yeni bir maceraya daha atılırlar. Çünkü güzeller güzeli bilim insanı Doktor Eva Rojas’ın peşinde acımasız bir diktatör vardır ve bu durum Eva’yı tehlikeye atmaktadır. Eva, gizli hazinenin tüm dünyayı tehlikeye atacak olan daha büyük bir tehditle bağlantılı olabileceğine inanmaktadır. Üç kahraman dışında kimsenin varlığına bile inanmadığı gemiyi aramaya koyulan Dirk, El ve Eva, dünyayı kurtarmak için yola çıktıkları bu macerada karşılaştıkları tehlikelerden kurtulmak için zekalarını, cesaretlerini ve biraz da deliliğin verdiği gücü kullanırlar.

İZLEYİCİ NOTU:
Film çok eğlenceliydi. Sanki ındıana jones geldi aklıma ve onun tadında bir film seyrettim. Oyunculukta süperdi konu zaten efsane. Imdb puanı 7 den aşağı olmaması lazımdı.

IMDB PUANI: 6,0

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/sahara/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...