29 Ağustos 2020 Cumartesi

BRIGHTBURN ( 2019 )



 BRIGHTBURN ( 2019 )  

Yönetmen: David Yarovesky

Oyuncular: Abraham Clinkscales, David Denman, Elizabeth Banks, Jackson A. Dunn

Tür: Bilim Kurgu Filmleri, Dram Filmleri, Gizem Filmleri, Korku Filmleri

Süre: 90 dk

Dil: Türkçe Dublaj


19 Temmuz 2019 (Türkiye)'de vizyona girecek olan film Brightburn Dram, Korku, Bilim-Kurgu türündedir ve türkçe altyazılı yayınlanmıştır. Yönetmen David Yarovesky ve senaristleri Brian Gunn, Mark Gunn olan filmin konusunda bir süper kahraman yer almaktadır. Bildiğiniz gibi süper kahraman yani doğa üstü güçlere sahip kişiler Dünya'yı koruma vazifesini alacağını düşünüldüğü için genellikle sevilir ve ona o pozisyon yüklenir. Fakat eğer doğa üstü güçlere sahip olupta iyi olmak zorunda olmayan hatta kötü olan biri olsa dünya'daki insanlar acaba ne yapar.

İZLEYİCİ NOTU:
Film aşırı şiddet içeriyor. Bilim kurgu tadında gibi gözükse de asıl bence korku filmi bu. Tipleme bildiğimiz tarz değil. Seyrederken dayanamadım çok hakaret ettim. Bir çok konuda eksiklikler var. Sanırım 2 ci bölümü için hazırlanıyor gibi geldi bana.

IMDB PUANI: 6,1

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.com/bilim-kurgu-filmleri-izle/brgb-film-hd-full-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...