29 Ağustos 2020 Cumartesi

ADA / THE ISLAND ( 2005 )



ADA  / THE ISLAND   ( 2005 )

Yönetmen: Michael Bay

Oyuncular: Djimon Hounsou, Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Steve Buscemi

Tür: Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Gerilim Filmleri


 Lincoln Six Eco (Ewan McGregor) ve Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) görünüşe göre ütopik ama dışa kapalı bir tesiste yaşamaktadırlar.Dikkatle kontrol edilen bu ortamın tüm diğer sakinleri gibi, onlar da Ada ya gönderilmek için seçilmeyi umutluyorlardır; söylentiye göre burası gezegendeki son kirletilmemiş bölgedir.Ama aslında kendilerinin birer klon olduklarını ve ölmeleri yaşamlarından daha değerli olduğunu keşfettiklerinde cüretkar bir kaçış planlarlar.Bilmedikleri bir ortamda, bir zamanlar yuvaları olan kurumun sinsi güçleri tarafından amansızca takip edilen Lincoln ve Jordan, Ada hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve geride kalanları kurtarmak için hayatlarını riske atarlar.

İZLEYİCİ NOTU:
Film tam anlamıyla muhteşem. Konu, oyunculuk, çekimler süper. Gelecekte de böyle şeylerin olmayacağını kim iddaa edebilir. Belkide var biz bilmiyoruz. İnsanları yedek parça gibi gören kafalara bunun gibi filmler sayesinde bilinçlenen toplumlar asla izin vermeyeceğini düşünüyorum.
Filmi mutlaka seyredin. Ayrıca IMDB puanı neden az 8 den aşağıya olmaması lazım bence.

IMDB PUANI: 6,9

FİLMİ SEYRETMEK İSTERSENİZ LİNK AŞAĞIDA:

https://www.fullhdfilmizlesene.com/bilim-kurgu-izle/ada-full-hd-turkce-dublaj-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...