22 Nisan 2020 Çarşamba

MELEKLER VE ŞEYTANLAR / ANGELS AND DEMONS ( 2009 DA VİNCİ ŞİFRESİ SERİNİN 2.BÖLÜMÜ )



  MELEKLER VE ŞEYTANLAR / ANGELS AND DEMONS  
( 2009 DA VİNCİ ŞİFRESİ  SERİNİN 2.BÖLÜMÜ )


Yönetmen: Ron Howard

Oyuncular: Tom Hanks,Ayelet Zurer,Ewan McGregor,Stellan Skarsgård,Pierfrancesco Favino,Nikolaj Lie Kaas,Armin Mueller-Stahl

Orjinal Adı: Angels and Demons

Kitabın Yazarı: Dan Brown

Kategori: Gerilim Filmleri, Gizem Filmleri.

Yapım: 2009

Film Süresi: 2 saat 29 dakika


Teoloji uzmanı Robert Langdon, tarihteki en güçlü yeraltı şebekesi olan İlluminati adlı antik gizli kardeşlik cemiyetinin tekrar canlandığını öğrenir. Fakat bu durum, onların varlığından en çok nefret eden kurum olan Katolik Klisesi’nin ölüm tehditi altında olduğu gerçeğini de ortaya çıkarır. Din konusunda çok iyi bilgileri olan Robert, İlluminati’nin Vatikan üzerine kurduğu planları gerçekleştirmek için harekete geçtiğini öğrendiğinde Roma’ya uçar. Bu yolculukta, güzel olduğu kadar gizemli olan İtalyan bilimci Vittoria Vetra da kendisine eşlik edecektir. Dur durak bilmeyen macera ve aksiyonla Robert ve Vittoria, 400 yılık antik sembollerin izini sürerler. Bu Vatikan’ın kurtuluşunun tek anahtarıdır.

İZLEYİCİ NOTU:

Serinin ikinci filmi olan Melekler ve Şeytanlar; İlk bölümden çok çok iyi. Full aksiyon,heyecan dolu. Bu bölümde ayrıca buram buram sanat kokuyor. Öyle yerlerde çekimler yapmışlar ki tam bir efsane olmuş. Bu seri her kesimin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Mutlaka seyretmenizi tavsiye ederim. Imdb puanı gayet doğru. 

IMDB PUANI: 8,0

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmcehennemi.pw/melekler-ve-seytanlar-angels-and-demons-turkce-dublaj-izle.html/2


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...