15 Nisan 2020 Çarşamba

KARA PANTER / 2018 (Black Panther -2018 )


KARA PANTER  / 2018   (Black Panther -2018 )




Yönetmen: Ryan Coogler

Oyuncular: Chadwick Boseman, Danai Gurira, Lupita Nyong'o, Michael B. Jordan

Tür: Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Macera Filmleri

Süre: 134 dk


Black Panter aslında T’Challa yani Wakanda tahtının yasal varisi ve Wakanda halkının koruyucusudur. Ülkeye karşı bir tehlike söz konusu olduğunda en önde duran savaşçı o dur ve bu görev babadan oğula geçen yüzyıllardır süren bir gelenektir. Black Panter tamamen dokuma vibranyumdan yapılmış bir kıyafet giyer aynı Captain America: Civil War filminde giydiği gibi. Ayrıca inanılmaz şekilde uzak doğu dövüş yeteneklerine sahiptir ve bu şekilde dövüşür. Ama tüm bunların yanında birde geri çekebildiği şeytani pençelere sahiptir.


Hem diplomatik hem de süper kahraman kimliği ile Black Panter’in Marvel çizgi romanlarında çok önemli bir yeri vardır. Çizgi roman hayranlarının da hatırlayacağı üzere Black Panter, 1960’lardan bu yana yayınlanan bir seriye sahiptir.

İZLEYİCİ NOTU:
Film bilim kurgu tarzında olmasına karşın; günümüz dünyasıyla bağlantılı şekilde yazılmış senaryosu ile , gerek efektler yönünden de müthiş bir film. Bir çok ödülü bulunan filmin oyunculuğu zaten tartışılmaz. Imdb puanı neden düşük yine anlamış değilim. En az 8,5 olmalıydı.


IMDB PUANI: 7,3

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/kara-panter-full-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...