14 Mart 2020 Cumartesi

Attack on Darfur ( 2009 )




Attack on Darfur



Yönetmen: Uwe Boll

Oyuncular: David O'Hara, Kristanna Loken, Matt Frewer, Noah Dalton Danby

Tür:  Dram Filmleri, Savaş Filmleri

Süre: 98 dk

Dil: Türkçe Dublaj


Sudan’da bir grup batılı gazeteci,bu küçük kasabada gördükleri vahşet ile ilgili bilgi,resim toplayabilmek umudu taşımaktadırlar.Ancak Janjaweed lerin köye dogru geldikleri haberini alınca nasıl bir karar verecekleri konusuda ikilemde kalırlar…Güvenli bir yere mi gitmeliler, yoksa köyü kurtarma girişiminde mi bulunmalılar.


İZLEYİCİ NOTU:
Film kan-vahşet dolu. Sahneler çok başarılı çekilmiş. Kameraman açısı biraz çok hareketli tek sıkıntı bu. Film konusu itibariyle günümüzde hala soykırımların olduğunu anlatan bir baş yapıt niteliğinde. Filmin Imdb puanı çok çok düşük. En az 8,5 olmalıydı. Filmde şiddet sahnesi çok var. O yüzden 18 yaşından küçükler bence seyretmemeli . Seyrederken yerimde duramadım. İnsanlığımdan utandım. Allah belanızı versin demek geliyor içimden.

Not: Eylül 2010'da Darfur , en iyi uluslararası film dalında New York Uluslararası Bağımsız Film ve Video Festivali ödülünü kazandı.

Ayrıca İnsan hakları aktivisti John Pendergast ve Uluslararası Af Örgütü'nün filmden etkilendikleri bildirildi.

IMDB PUANI: 5,9

İZLEMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.net/aksiyon-film-izle/attack-on-darfur-film-izle-altyazili/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...