29 Aralık 2019 Pazar

OUTLANDER - Yabancı (2008)




OUTLANDER - Yabancı (2008) 


Yönetmen: Howard McCain
Yıl: 2008
Oyuncular: Jim CaviezelSophia MylesJack HustonJohn HurtCliff SaundersPatrick StevensonAidan DevineRon PerlmanBailey MaughanJohn NellesJames Preston RogersScott OwenPetra PrazakOwen PattisonMatt Cooke
Türler: AksiyonMaceraBilim-Kurgu

İskandinavya'nın en karanlık çağları olan Viking döneminde geçen hikayede bir kahraman olan Kainan’ın gemisi, Thor'un anavatanının kıyılarına vurur. Büyük bir savaş yaşanmıştır ve sadece Kainan ve Moorwen olarak bilinen vahşi uzaylı yaratık dışında hayatta kimse kalmamıştır. Moorwen kendine yapılanların intikamını almak için karşısına çıkan tüm engelleri yok ediyordur. Ona herşeyi yok etmeden önce dur demek gerekmektedir. Moorwen'i imha etmek için Kainan Vikingler ile işbirliği yapar. Lord of the Rings'in yapımcısı Barrie Osborne'nun yapımcılığını üstlendiği filmin başrolündeki isim Tutku filminde İsa rolünü oynayan James Caviezel.


İZLEYİCİ NOTU:
Film gerçekten çok güzel. Konusu öyle uçuk kaçık bilim kurgulardan değil. Hani sihirbazlık yapıp falanlardan. Gayet gerçek olabilme ihtimaline dayalı bir konu işlenmiş. Uzaylılarla eski çağlarda geçen vikinglere bağlamak filmi süper yapmış. Mutlaka izlenmesi gereken bir film. Imdb puanına gelince filme göre çok düşük. Bence en az 7 üstü olmalı.


İMDB PUANI: 6,3


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://tamfilmizle.com/filmizle/yabanci-outlander-2008/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...