27 Kasım 2019 Çarşamba

RAILROAD TIGERS - Demiryolu Kaplanları (2016)





RAILROAD TIGERS - Demiryolu Kaplanları (2016)


Yönetmen: 
Yıl: 2016
Oyuncular: 
Türler: 

Railroad Tigers, kendilerine özgürlük savaşçısı diyen bir grubun, 1941 yılında yemek dolu askeri bir treni pusuya düşürmelerini anlatıyor. Bu grubun tek amacı trendeki yiyecekleri alarak fakir insanlara dağıtmak. Jackie Chan ise, tren yolu çalışanını ve aynı zamanda bu grubun liderini canlandırıyor.

Bu yorum daha iyi anlatıyor filmi:
Ma Yuan ve sadık dostları ile birlikte kurdukları özgürlük savaşçılar ekibi yani Demiryolu Kaplanlarını çok zorlu bir görev beklemektedir. Bu görev Japonların köprüden geçmelerini önemle bekledikleri malzeme trenini havaya uçurmak ve Japonların bölge üzerindeki etkilerini yok etmektir. Ancak bu görev sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. 

İZLEYİCİ NOTU:

Film gerçekten iyidi.  varsa zaten daha söze ne gerek var ki. Çok hareketli sahneleri var. Bolbol savaş aksiyon dolu. Öyle bildiğimiz  filmi tarzında pek sayılmaz. Şiddet ve savaş sahneleri çok. Aksiyon severler mutlaka seyretmeli. Ayrıca 6,1 İMDB Puanı çok az bu film için. 7 üstü bekliyordum açıkçası. Bazı sitelerde 5 küsürler de göstermişler. Yazık ki filmin hakkını yemişler. 


İMDB PUANI: 6,1

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:




ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...