26 Kasım 2019 Salı

ACROSS THE WATERS - Özgürlük Uğruna - Fuglene Over Sundet (2016)




ACROSS THE WATERS - Özgürlük Uğruna - Fuglene Over Sundet (2016)



Yönetmen: 
Yıl: 2016
Oyuncular: 
Türler: 

1943 yılında Almanlar, Danimarkalı Yahudilerin peşindedir. Danimarkalı müzisyen Arne Itkin, karısı ve 5 yaşındaki kızı ile birlikte geç olmadan İsveç’e kaçmaları gerektiğini anlar. Ancak her yer Gestapo ajanları ile doluyken ve Danimarkalılar bile onları ihbar edebilecekken bu kaçış hiç kolay olmayacaktır.

İZLEYİCİ NOTU:
Film 2.dünya savaşında geçiyor. İlginç bir öykü daha karşımızda. İzledikçe insan kendi kendine soruyor.... NEDEN ?.... Ne zorluklar çekmiş insanlar. Gerçekten şaşırtıcı bir öykü. Danimarka halkı çok mücadele vermiş. 7 bin yahudiden %95 ini kurtarmışlar.Film bu konuyu işlemiş. Gerçekten başarılı. Sahneler dramatik ve duygusal. +18 evet . İzlenmesi gereken bir film. Ama  IMDB puanı biraz daha fazla olması lazım diye düşünüyorum. 


İMDB PUANI:6,3

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://tamfilmizle.com/filmizle/ozgurluk-ugruna-across-the-waters-2016/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...