23 Haziran 2024 Pazar

YARATICI / 2023

 

YARATICI / 2023

Yönetmen: Gareth Edwards

Oyuncular: John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Watanabe , Sturgill Simpson , Amar Chadha-Patel , Marc Menchaca , Robbie Tann , Ralph Ineson ,

Senaryo: Gareth Edwards, Chris Weitz

Orijinal ismi: The Creator

ÖZET 1: İnsanlar ve yapay zekaya sahip robotlar arasındaki savaşın arka planında eski bir asker, küçük bir çocuk biçimindeki bir robot olan gizli silahı bulur.

ÖZET 2: Yaratıcı, insanlar ile yapay zeka güçleri arasındaki savaşa odaklanıyor. İnsan ırkı ile yapay zeka güçleri arasında bir savaş başlamak üzeredir. Bu süreçte karısının ortadan kaybolmasının yasını tutan eski bir özel kuvvetler ajanı olan Joshua, gelişmiş yapay zeka Yaratıcı ve onun yakalanması zor mimarını bulup öldürmek için görevlendirilir. Seçkin ajanlardan oluşan ekibi ile birlikte Joshua, yapay zekanın işgal ettiği karanlık dünyanın kalbine doğru bir yolculuk gerçekleştirir.

İZLEYİCİ NOTU: Film bilimkurgu türünden olup, bir çok güzel efekten oluşan, konu bakımından da  güncel bir film. Sıkılmadan izledim. Daha önemli oyuncular olsa bu film IMDB puanı 8 den aşağıya düşmezdi. Elbette kurgusal hatalar var ama asla zaman kaybı değil. Bilimkurgu sevenler seyretsin.  Son dakikasına kadar izledim. Ya bunlar olacak da bizi mi hazırlıyorlar diye çok düşündüm. 

IMDB PUANI: 6,7

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AAĞIDADIR:

https://www.filmmodu17.com/the-creator-altyazili-fhd-film-izle      TÜRKÇE SEÇENEĞİDE VAR.

https://fullhdfilmizle.cx/yaratici-film-izle-46


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...