13 Mayıs 2023 Cumartesi

Kingdom: Ashin of the North / ( 2021 )

 


Kingdom: Ashin of the North / ( 2021 )


Yönetmen: Seong Hun Kim

Senaryo: Eunhee Kim

Oyuncular: Jun Ji-hyun, Park Byung-eun, Kim Si-a, Koo Kyo-hwan, Kim Roe-ha

Süresi: 93dk.

YORUM1: Bu özel "Kingdom" bölümünde trajedi, ihanet ve gizemli bir keşif, bir kadının kaybettiği kabilesinin ve ailesinin intikamını alma arzusunu ateşliyor. Ashin ve babası, Joseon Krallığı'nda yaşayan yabancı bir kabileye mensuptur. Hayatlarına giren gizemli hastalık sonucunda Ashin ihanet, ön yargı ve intikamla dolu bir yola yönelir.

YORUM2: "Krallık"ın bu özel bölümünde trajedi, ihanet ve gizemli bir keşif, kabilesini ve ailesini kaybeden bir kadının intikamını ateşliyor.

İZLEYİCİ YORUMU: Film gerçekten çok iyi. Zaten Kingdom dizisi de var. Bu onun devamı niteliğinde, dizinin ayrı bir sinema filmini yapmışlar. Öyle heyecansız bir zombi filmi değil. Aksiyon, şiddet, korku ve gerilim. Her şey var. Mutlaka seyredin. Dizi bölümlerinin de linkini yayınlıyorum. onlarda gerçekten de çok başarılı. 

IMDB PUANI: 7

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

TÜRKÇE:  https://www.hdfilmcehennemi.life/kingdom-ashin-of-the-north-5/

ALT YAZI:  https://www.hdfilmcehennemi.life/kingdom-ashin-of-the-north-5/1/

------------------------------------------------------------------ 

KINGDOM DİZİSİ

Joseon Krallığı döneminde Kore'de geçen hikaye, ülkeyi ele geçiren zombi salgınını konu ediniyor. Krallığı yıkıma uğratan bu virüs, insanları canavara dönüştürmektedir. Tahtın prensi, neler olduğunu araştırmak için zorlu bir yolculuğa çıkarken Kral, halkı tehdit eden yeni bir tehlikeyi keşfeder.

SEZON 1

SEZON 2



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...