6 Mayıs 2023 Cumartesi

71 Ateş Altında ( 2010 )

 

71 Ateş Altında

Yönetmen: John H. Lee

Senarist: Man-Hee LeeDong Woo KimJohn H. Lee

Oyuncular:  Kwon Sang-woo, Choi Seung-hyun, Kim Seung-woo, Cha Seung-won, Kim Hye-seong, Shin Hyun-tak, Park Jin-hee, Kim Sung-ryung, David Lee McInnis, Kim Yoon-sung

Orijinal Adı: 71: Into the Fire

Süre: 120dk.

YORUM1: Gerçek hikayeyi konu alan filmde Kore savaşında, yüzlerce ölümün arkasında 71 tane Güney Koreli öğrencilerin savaş döneminde cesurca gösterdikleri davranışı göreceğiz.

YORUM2: John H. Lee'nin (A Moment to Remember) yönettiği, 1950'de Kuzey Kore'nin Güney'i işgalinin zirvesi sırasında Pohang Savaşı sırasında kızların ortaokulunu savunmak için bırakılan 71 askerden oluşan Güney Koreli öğrenci birimi hakkında gerçek bir hikaye. 71 öğrencinin bir Kuzey Kore ordusu tugayına karşı 11 saat boyunca bu pozisyonu savunduğu ve film, o askerlerden birinin mektuplarından ilham aldı. Birliğin 71 üyesinden sadece üçü savaş deneyimine sahipken, diğerleri savaş öncesi herhangi bir eğitim almamış, bu da direnişlerini inanılmaz kılıyor.

İZLEYİCİ NOTU: Film gerçekten çok hareketli. Çok iyi savaş sahneleri var. Asla zaman kaybı değil. Savaş filmleri seyreden mutlaka kaçırmasın.

IMDB PUANI:7,3

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.hdfilmcehennemi2.ws/71-ates-altinda-izle



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...