26 Kasım 2022 Cumartesi

Zaman Ötesi ( Timeline ) / ( 2003 )

 


Zaman Ötesi  - Timeline   ( 2003 YAPIMI  )

Yönetmen: Richard Donner

Oyuncular: Billy Connolly, Frances O'Connor, Gerard Butler, Paul Walker

Senarist: George Nolfi , Jeff Maguire

Eser- Uyarlama: Michael Crichton'un romanı olan "Timeline"

Orijinal İsmi: Timeline

Süre: 116dk.

YORUM1:

Geleceğe şaşırtıcı bir biçimde bakan “Timeline”, Fransa'da Ortaçağa ait bir kaleyi inceleyen bir grup arkeoloji öğrencisinin çalışmaları sırasında, profesörlerinin birdenbire 14. yüzyılın içinde ortadan kaybolmasını konu alıyor. Feodal savaşın içinde profesörü kurtarmak için büyük bir tehlike içine giren öğrenciler, sadece geçmişi kazı yaparak bulmaya çalışmadıklarını, aynı zamanda geçmişin içinde yaşadıklarının da farkına varırlar. Çok kısa zamanları olan öğrenciler profesörü kurtarmak için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklar fakat; 21.yy tekrar geri dönebilecekler mi?

YORUM2:

Yale Üniversite'sinde öğrenim hayatını sürdüren bir arkeoloji öğrenci grubu Fransa'nın bir şehrinde, eski bir yerleşim yeri üzerine araştırmalar yapmaktadırlar. Çalışmalar sürerken grubun başında bulunan profesör Edward Johnston bir anda yok olur. Bunun üzerine tuhaf bir şekilde, ITC isimli gizli bir şirket bütün öğrencileri geri götürür. Bir süre sonra profesörün 14. yüzyıl Fransa'sında bulunduğunu ve orada mahsur kaldığı açıklanır. Öğrencilerden oluşan bir ekip, büyük bir tehlikeye atılarak geri dönüp profesörü kurtarmanın planlarını yapacaklardır.

İZLEYİCİ YORUMU: Film gerçekten iyi. Bilimkurgu sevenler; özellikle zaman  yolcuları tarzında filmleri sevenler mutlaka seyretsin. Bu arada Imdb puanı çok az en az 6,5 olmalıydı.

IMDB PUANI: 5,6

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.fullhdfilmizlesene.pw/film/zaman-otesi-timeline-izle-fhd2/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...