27 Kasım 2022 Pazar

KINGDOM - KINGUDAMU / (2019 )

 


KINGDOM - KINGUDAMU  / (2019 )

Yönetmen: Shinsuke Sato

Oyuncular: Kanna Hashimoto, Kento Yamazaki, Masami Nagasawa, Ryô Yoshizawa

Süresi: 134dk.

Orijinal ismi: Kingudamu

YORUM1: Kingdom izle.Antik Çin'de, bir savaşta yetim kalan Shin adında genç bir çocuk Qin Krallığı'nın en büyük generali olmayı hayalini kuruyor. Kaderi tüm Çin devletlerini birleştirmeyi amaçlayan genç Kral Eisei ile karşılaşıyor.

YORUM2: Shin antik çin zamanında bir yerde yapılan savaşta ailesini kaybedip yetim kalmış birisidir. Ailesini kaybettikden sonra kendisine bir söz verir büyüdüğünde Qin Krallığı'nın en büyük en güçlü generali olmak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Çok uzak bir hayal olan bu düşünde zaman geçtikçe onu bir adım daha yaklaştırırken genç Kral Eisei ile tanışacak Eisei'nin ise hedefi tüm krallıkların barış içinde yaşaması için oları birleştirmek olacaktır. Shin ise genç krala artık çok daha yakın olacaktır.

YORUM3: Kingudamu filmi izle Hikâyenin kahramanı Shin, antik Çin dönemlerinde hayatını sürdüren bir karakterdir. Üstelik yaşam mücadelesini yalnız başına devam ettirmek zorunda bırakılmıştır. Girişilen büyük bir savaş, ondan ailesinin koparılmasına yol açmış ve küçük yaşta yetim kalmıştır. Ailesinin hayatının kaybetmesi sonucunda, hayata karşı büyük bir söz vermiştir. Qin Krallığı’nın gelecekteki en kudretli ve güçlü generali olmak için bilenecektir. Buna başarabilmesi için ne gerekiyorsa yapacak ve canını dahi tehlike atacak derecede gözünü karartacaktır. Lakin öncelikli olarak sağlam iradeyle büyümesi gerekmektedir.


İZLEYİCİ YORUMU: Film gayet başarılı. Savaş ve aksiyon sevenler mutlaka seyretsin. Senaryo zaten çok iyi. Çok güzel savaş sahneleri de var. Asla sıkılmayacaksınız.  

IMDB PUANI: 6,6

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.hdfilmcehennemi.life/kingdom-izle-hdf-3/

https://www.fullhdfilmizlesene.pw/film/kingudamu-izle-fhd2/

https://fullhdfilmizle.vip/kingudamu-turkce-dublaj-izle-2019-fh1/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...