20 Mart 2022 Pazar

SAVAŞÇININ KAPISI ( 2016 )

 

SAVAŞÇININ KAPISI 

YÖNETMEN:  Matthias Hoene

OYUNCULAR: Dakota Daulby, Dave Bautista, Mark Chao, Sienna Guillory, Uriah Shelton

SENARİST: Robert Mark Kamen , Luc Besson

ORİJİNAL İSMİ: Warrior's Gate

SÜRESİ: 108 DK.


1- ANLATIM:

Bir genç Çin’e taşınır ve video oyununda sergilediği becerilerini Kung-Fu da göstermeyi öğrenir. Jack, video oyunlarını çok sevmektedir ve bir gün eline geçen bir sandık zamanda bir geçit açar ve kendini bir anda Antik Çin’de bulur.

2- ANLATIM:

Jack, Babasının ölümünün ardından Annesiyle birlikte yaşayan içe kapanık aylaz bir gençtir. Annesi evin kirasını bir araya getirmekte zorlanırken, kendisi sadece bilgisayar oyunlarıyla meşgul. O, zamanın bir çoğunu online oyun oynayarak geçiren ve oyundaki Kara şövalye karakteriyle adeta terör estiren savaşçı ruhlu biridir. Okul hayatı arkadaşlarının alaycı davranışlarından dolayı pekte istediği gibi gitmiyor. Bunun yanında sahip oldukları evden yakında mahrum kalabilirler. Ama hiçbir şey onu oyun dünyasından alıkoyamaz. Bir gün okul dönüşü Jack, Chang isimli bir antikacı ile tanışır ve kendisine aile yadigarı tuhaf görünümlü bir antika verir. Jack, bu merak uyandıran sihirli kasanın aslında "Savaşçının Kapısı" ve eski Çin uygarlığının büyüleyici dünyasına açılan gizli bir bölme olduğunu nereden bilebilir ki? Bu gizemi çözen kahramanımız, Zhao isimli oyun karakteriyle tanışıp Prensesi karanlık güçlere karşı koruması için görevlendirilerek durmak bilmeyen bir maceraya atılır.

İZLEYİCİ NOTU: 

Film gayet güzel. Bence asla zaman kaybı da değil. Aksine eğlenceli ve heyecanlı. Imdb puanı çok az bu film için 7 ile 7,3 arasında verilebilirdi.  

IMDB  PUANI: 5,4

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://webteizle.vip/izle/dublaj/the-warriors-gate


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...