19 Mart 2022 Cumartesi

BARBAROSSA ( 2009 )

 


BARBAROSSA 

YÖNETMEN: Renzo Martinelli

OYUNCULAR: Rutger Hauer, Raz Degan, Kasia Smutniak, Cécile Cassel, Ángela Molina, F. Murray Abraham, Antonio Cupo, Christo Jivkov,, Gian Marco Tavani,Hristo Shopov

SENARİST: Anna Samueli , Giorgio Schottler

ORİJİNAL İSMİ: SWORD OF WAR

SÜRE: 139 DK.

Kuzey topraklarını Alman İmparator Frederick Barbarossa yönetmektedir. Ama onun esas hayali, ortadaki ve güneydeki toprakları da fethetmek ve böylece Büyük Charles'tan bu yana korunan imparatorluk sınırlarını genişletmektir. Fakat kuzeyde, Milano'dan genç bir adam, farklı şehirlerden gelen 900 askerlik bir orduyla ona meydan okuyacaktır.

İZLEYİCİ NOTU:

Gayet Güzeldi. Hareketli bir film olmuş. Abartı bulmadım .Sıradan tarihi bir film diyebilirim. Imdb Puanı anma düşük. Bu ne ya. 6-6,5 arası beklerdim. 

Bu arada bizim barbarosla alakası bile yok :)) haberiniz olsun. Filmin ilginç yanı süresinde. Kesmişler. 

Örneğin; Türkçe dublaj buldum  Link2  olanda kralı kurtarıyor demircinin oğlu. Sonra şehrine gidiyor ve bazı olaylar yaşanıyor. Sonra öykü hop kahinin zamanına geçiyor.  Link1 de ise kralı kurtarıyor. Hop kahine geçiyor. Sonraki yer diğerinde yok bunda var. Yani ne oluyorsa ilk 5-10 dk arasında oluyor. İki linki de ekledim ben. Biri Türkçe dublaj çok kötü. Diğeri alt yazı. Bence Alt yazıyı seyredin. Ama eksik olan yer için diğer linke bir bakın derim 5-10 dk arasına.

IMDB PUANI: 4,4


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ EKTEDİR:

LİNK1:  TÜRKÇE DUBLAJ

https://www.jetfilmci.com/barbarossa-sword-of-war-2009-turkce-dublaj-izle.html  


LİNK2: TÜRKÇE ALT YAZILI

https://www.hdfilmcehennemi.mx/barbarossa-izle-hdf-hdf/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...