10 Aralık 2020 Perşembe

SON UMUT ( CHILDREN OF MEN ) / 2006

 


SON UMUT ( CHILDREN OF MEN ) / 2006


Yönetmen: Alfonso Cuarón

Oyuncular: Clive Owen, Clare-Hope Ashitey, Julianne Moore

Film Türü: Bilim Kurgu, Gerilim, Dram

Süre: 1 Saat 50 dk.

Dünyanın en genç insanı on sekiz yaşındayken ölmüştür ve insanlık, neslinin tükenme olasılığı ile karşı karşıyadır. 2027 yılı itibari ile dünya, hiçbir şekilde anlam verilemeyen olaylara sahne olmaktadır. Artık üremek diye bir şey yoktur. Bu durum siyasi açıdan da tüm dengeleri sarsar. Yaşananlar karşısında bir grup insan var oluşlarını akışa teslim ederken diğer bir grup ise olanları değiştirmek için mücadeleye girişir. Bu süreçte Büyük Britanya, yönetim biçimi olarak kullandığı askeri emperyalist sisteminden ötürü kargaşaya engel olmayı başaran ve huzurunu koruyan ülke konumundadır. Yine de ülkeye girmek isteyen çok sayıda mülteci vardır. Theo, bu olaylar içinde geride duran bir bürokrat konumundayken, bir gün kaçırılır. Sevgilisi Julian da işin içindedir ve mültecilerin haklarını korur. Theo’dan istenilen tek şey bürokratik destektir.

İZLEYİCİ NOTU: 

Bir kıyamet,dünyanın sonu film serilerinden biri daha karşımızda. İnanın o kadar anlamlı ve muhteşem bir film olmuş. Etkilenmemek elde değil. İzlerken insan düşüncelere dalıyor. Sıkılmadan izleyeceğiniz adeta bir baş yapıt. Mutlaka izlenmesi gereken bir film. Imdb puanı en az 8,5 olmalı.

IMDB PUANI: 7,9

FİLMİ SEYRETMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://www.youtube.com/watch?v=Bel9g2uquOM

MUTLAKA 1-2 REKLAMI İZLEYİN. Kİ SİTE SAHİBİ AYAKTA KALSIN. 1-2DK İZLEMEK SİZE BİRŞEY KAYBETTİRMEZ.

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...