29 Ağustos 2020 Cumartesi

EMPEROR ( 2020 )




EMPEROR ( 2020 )


Yönetmen: Mark Amin

Oyuncular: Bruce Dern, James Cromwell, Kat Graham, Keean Johnson

Tür: Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri

Süre: 99 dk

Bir ekim işinde çalışan bir grup köle, tarlanın sahibinin kumar bağımlılığı yüzünden batması ile, ekim işinin el değiştirmesine şahit olurlar. Gelen yeni efendi, oldukça sorunludur ve kendi hatalarından dolayı bile, kölelerden biri olan Shields Green’i suçlar. Shields, annesinin anlattığı hikayelere göre soylu bir kandan gelen ve aslında kral olması gereken, lakabı İmparator olan bir köledir ve tek amacı, yeteri kadar para biriktirerek, kendinin, karısının ve de küçük oğlu Tommy’nin özgürlüğünü satın alarak, ailesiyle beraber kuzeye gitmektir. Bu yüzden oldukça sıkı çalışarak, para biriktirmektedir. Fakat yaşanan bir takım talihsizlikle nedeniyle, bir anda kendisini bir kaçak, katil ve de banka soyguncusu olarak yollarda bulur. Artık Shields’ın tek amacı, Kuzey’e ulaşıp, özgür olduğu bir bölgede, köleliği yasadan kaldırmak ve de yasaklattırmak için oluşturulan gruba katılarak isyanlara destek vermektir. Film, Shields Green’in gerçek hayatından alıntıdır.

İZLEYİCİ NOTU:
Harika bir film. Amerikan iç savaşının başlamasına kısa bir süre kalan zamanda geçen sürükleyici bir film. Gerçek bir olayı anlatması ise filme ayrı bir heyecan katıyor. IMDB puanı çok az.

IMDB PUANI: 5,4 

FİLMİ SEYRETMEK İSTERSENİZ LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/emperor/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...