30 Ağustos 2020 Pazar

DUNE ( 1984 )



DUNE ( 1984 )

Yönetmen: David Lynch

Oyuncular: David Lynch, Virginia Madsen, Patrick Stewart, Max von Sydow, Sting , Brad Dourif, Alicia Witt, Kyle MacLachlan, Sean Young, Freddie Jones, Silvana Mangano, Dean Stockwell, Linda Hunt, Francesca Annis, Jürgen Prochnow, Angélica Aragón, Jack Nance, Richard Jordan, Ana Ofelia Murguía, Claudia Ramírez, Danny Corkill, Ernesto Laguardia, Everett Mcgill, Honorato Magaloni, Humberto Elizondo, Jacqueline Voltaire, James Mathers, Judd Omen, Julieta Rosen, Kenneth McMillan, Leonardo Cimino, Margarita Sanz, Miguel Cane, Molly Wryn, Paul L. Smith, Ramón Menéndez, Sian Phillips

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera

Senaryo: David Lynch

Senaryo (Kitap): Frank Herbert

Yapımcı: Dino De Laurentiis, José López Rodero, Raffaella De Laurentiis

Süre: 2 saat 17 dk

Gösterim Tarihi: 14 Aralık 1984 (ABD)

Rüyalarınızın ötesinde bir yer.Hayal gücünüzün ötesinde bir film. Frank Herbert'in ünlü bilimkurgu klasiği romanından David Lynch tarafından uyarlanan film, çöl gezegeni Dune'u kontrol altına almak isteyen 3 ırkın savaşını ve gezegen halkının beklediği Mesih'in gelişini anlatıyor.

İnsanoğlunun hayal gücünün büyük başarıları arasındadır. Dune gezegeni tehdit, görkem ve hilenin dünyasıdır... Zamanda seyahat edin ve bu destan bilim kurgu macerası ile hayal gücünüzün ötesine geçin.

İZLEYİCİ NOTU:
Film acayip tuaftı. Öyle bildiğimiz yıldız savaşları yada uzay yolu gibi değil. Mantığı bambaşka. Absürt bir bilim kurgu filmi. Sanki tiyatro izliyorum izlenimi verdi bana. O zamanın teknolojisine göre acayip de farklı. Şu var kostüm dekor o biçim. Konuyu hiç anlayamadım. Çok kopuk. Belki kitabında çok ayrıtılar vardır ama filmde yok.

IMDB PUANI: 6,6

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.com/bilim-kurgu-izle/dune-full-hd-filmini-turkce-altyazili-izle/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...