23 Temmuz 2020 Perşembe

NİNJA SERİSİ / 1 VE 2



NİNJA 1 ( 2009 )

YÖNETMEN: Isaac Florentine

OYUNCULAR: Mika Hijii, Scott Adkins, Tsuyoshi Ihara

TÜR: Aksiyon, Dram, Polisiye - Suç

SÜRE: 1 saat 26 dakika

Bir Batılı olan Casey, Japonya’da Ninjitsu üzerinde çalışmaktadır. Efendisinin sahip olduğu bazı efsanevi silahlara sahip Ninja zırhı, hak eden kişi alacaktır. O kişinin kendisi olduğunu düşünen başka bir öğrenci olan Masazuka ise Casey’i kendisine yakın bulmaktadır. Bir gün Masazuka Casey’e saldırır ve Casey de kendini savunurken Masazuka’yı yaralar. Masazuka eğitimden uzaklaştırılır. Sonrasında ise The Ring adlı bir suç örgütünde suikastçı olarak çalışmaya başlar. Masazuka zırhı almak için geri döner fakat efendisi zırhı vermeyi reddeder. Bu olayın sonucunda ise Masazuka zırhın Casey’de olduğunu öğrenir ve efendisini öldürerek peşlerinden gider.

İZLEYİCİ NOTU: 
Film gayet güzel. Müthiş hareketlerle dolu aksiyon sahneleri. Konu zaten çok iyi. Sürükleyici hiç de sıkıcı değil. Yalınız Imdb puanı çok az verilmiş. Bu filmin hakkı en az 6,5 olmalı.
Öylesine çekilen bir film asla değil.

IMDB PUANI: 5,5


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmakinesi.net/ninja-izle-2009-fm1.html


********************************************


NİNJA 2  GÖZ YAŞININ GÖLGESİ ( 2013 )


YÖNETMEN: Isaac Florentine

OYUNCULAR: Kane Kosugi, Mika Hijii, Scott Adkins

TÜR: Aksiyon, Gerilim - Heyecan, Polisiye - Suç

SÜRE: 1 saat 35 dakika

Suç, aksiyon ve gerilim türünde bir ABD yapımı olan Ninja Gözyaşının Gölgesi filmi tecrübeli direktör Isaac Florentine’nın yönetmenliğinde hazırlanmıştır. David N. White ve Michael Hurst’un hikayesine el attığı filmde Cehennem Melekleri 2 filminden de tanıdığımız Scott Adkins baş karakterimiz olmak üzere Kane Kosugi ve Mika Hijii birlikte başrolü paylaşmıştır. İlk olarak 27 Aralık 2013 tarihinde Vietnam’da seyirci karşısına geçen film İMDB’den 6.2 değerinde not almıştır.

Dövüş sanatlarının ustası olan Casey, eşi öldürüldükten sonra çevresindeki hiç kimseye güvenemez hale gelir ve intikam duygusuyla yanıp tutuşur. Karısı öldüren acımasız katili bulmak için bir çok ülkeye giden Casey sonunda kurbanlarını nasıl öldürdüğü konusunda bir kaç ip ucu bulur. Artık hedefi bir ormanın derinliklerinde çok gizli şekilde uyuşturucu üretimi yapan ve insanlara sürekli acı çektiren Gora’dır. Ancak Casey tam aradığını buldum derken yanlış şeyin peşinde olduğunu anlar ve çok daha büyük bir mücadelenin içerisine girer.

İZLEYİCİ NOTU:
Adamlar hiç masraftan kaçmamışlar. Gayet güzel bir film. Hatta ikincisi dahada sürüklüyor insanı.
Şu Imdb puanına takılıyorum sık sık. Kaliteli yapımlara niçin farklı görüyorlar; illa erotizm mi katmak lazım. Anlam vermek gerçekten güç. Kim ne derse desin seyrettiğim en iyilerdendi kendi dalında.

IMDB PUANI: 6,2


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://filmakinesi.net/ninja-2-gozyasinin-golgesi-2013-turkce-dublaj-720p-izle-fm1.html

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...