22 Nisan 2020 Çarşamba

TAM GAZ / BABY DRIVER ( 2017 )




TAM GAZ  / BABY DRIVER   ( 2017 )


Yönetmen: Edgar Wright

Oyuncular: Ansel Elgort, Eiza González, Jon Bernthal, Jon Hamm

Tür: Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Müzikal Filmler, Suç Filmleri

Süre: 113 dk


Baby driver filmi;  hızlı ve öfkeli gibi oldukça aksiyon sahneleri içeren ve temel olarak arabaları ön planda tutan bir filmdir.

Kevin Spacey suç dünyasının patronlarından biridir ve genel olarak pis işlerini çok hızlı araba kullanan baby ile yakalanmaması için onu tutmuştur. Normalde gördüğünüzde bu bir çocuk diyebileceğiniz ama kulaklığını takıp yaptığı müzik listesini dinlemeye başladığında onu araba ile yakalamak pekte mümkün görünmüyor. Baby ilk görüşte bir kızdan hoşlanacak ve bu suç dünyasından çıkma zamanı geldiğini anlayacak bir çıkış yolu bulmaya çalışırken tabiki patronlar buna izin vermeyecektir.

İZLEYİCİ NOTU:
Konusu bakımından organize soygun filmlerinden çok farklı olan film gerçekten süper.  Özellikle araba sahneleri çok iyi. Senaryo kurgusu, kamera çekimleri, oyunculuk muhteşem. Imdb puanı en az 8 olmalı.


IMDB PUANI: 7,6

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
TÜRKÇE DUBLAJ:
https://www.fullhdfilmcehennemi.pw/tam-gaz-baby-driver-turkce-dublaj-izle.html/2

TÜRKÇE ALT YAZILI:
https://www.fullhdfilmizlesene.com/film/tam-gaz-altyazili-izle/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...