14 Mart 2020 Cumartesi

Beyaz Kentin Sessizliği ( 2019 )



Beyaz Kentin Sessizliği

Yönetmen: Daniel Calparsoro

Oyuncular: Aura Garrido, Belén Rueda, Javier Rey, Manolo Solo

Tür: Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Gizem Filmleri, Suç Filmleri

Süre: 110 dk

Dil: Türkçe Dublaj


Eski bir polis olan Unai, Bir yıl önce hamile karısını ve karnında taşıdığı çoğunu bir trafik kazasında kaybetmiştir. Bir suç profil uzmanı olan Unai bir gece koşu sırasında Estíbaliz Ruiz de Gauna ile karşılaşır. Yıllar sonra işe geri dönen Unai ile birlikte aynı zamanda bir örüntüye göre cinayet işleyen ve İspanya’da oldukça ünlü olan bir katil de geri dönmüştür. 5 yaş aralıkla çiftleri öldüren bu katilten tüm İspanya korkmaktadır ancak şu ana kadar onu yakalayabilen olmamıştır. 20 yıl aradan sonra tekrar geri dönen katil bütün ülkeyi alarma sokmuştur. Film gerçekten gizem, drama ve polisiyenin mükemmel harmanlanmasıyla ortaya çıkmış. Senaryosundan çekimine kadar inanılmaz bir film olan El Silencio de la ciudad blanca filmi aklınızı başınızdan alacak. Filmin yönetmenliğini Daniel Calparsoro yaparken senarist koltuğunda ise Roger Danes oturuyor. İzleyicilerimize keyifli seyirler dileriz.

İZLEYİCİ NOTU: 

Film gerilim korku tarzında. Konu itibariyle sürükleyici,  mekan çekimleri çok güzel seçilmiş. Imdb puanı bence bu film için çok az. Bu filmde çok büyük korku,kan v.s. bulamazsınız. Polisiye tarzında gerilim aksiyon desek daha iyi. Film zaman kaybı değil. Polisiye-aksiyon-gerilim tarzı sevenler mutlaka seyretmeli. Asla sıkıcı değil, aksine sürükleyici. 

IMDB PUANI: 5,1

İZLEMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.net/film/beyaz-kentin-sessizligi-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...