14 Mart 2020 Cumartesi

8 Küçük Asker - Monos ( 2019 )





8 Küçük Asker - Monos

Yönetmen :  Alejandro Landes

Oyuncular :  Julián Giraldo, Karen Quintero, Laura Castrillón, Sofia Buenaventura

Tür: Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Macera Filmleri

Süre: 102 dk

Dil: Türkçe Dublaj

Dünya çapında tüm dikkatleri üzerinde toplayan, yönetmen ve senarist koltuklarında Alejandro Landes’in bulunduğu 25 film ödülünün yanı sıra 45 tane de film ödülü adaylığı bulunan ve hem konusu hem de işleniş biçimi olarak ağızları açık bırakacak bir tarza sahip olan Monos filminde; Bir grup genç komondo günün ilk yarısında askeri eğitim ile vakitlerini geçirirken sonraki yarısında kendi çocukça isteklerini canlı tutmaya çalışmaktalardır. Bu daha çocuk sayılabilecek genç komondoların bağını ise ’’Organizasyon’’ adı verilen karanlık bir örgüt oluşturmaktadır. Bu alışılmadık ailenin yeni görevi ise Amerikalı bir kadını rehin tutmaktır. Tam da bu sırada hiç beklemedikleri bir şekilde baskına uğrayan ve ormanın derinliklerine sürülen genç komondolar şu ana kadar uğruna savaştıkları örgüt ve hatta birbirleri ile olan güven ve inancı sorgulamaya başlayacaklardır!

İZLEYİCİ NOTU:
Film bir çok ödül almış. Akademik çevreden takdir almış. Konusu falan filan..... Şimdi Film bence çok sıkıcıydı. Öylesine çekilmiş, acele hızlıca bitirilmesi gerektiği için düşüneden çekilmiş gibi bir mesaj verilmiş. . ''Hadi başladık bir an önce bitirelim'' havası vardı. Kamera çekimleri, görüntüler gayet güzel tasarlanmış. Film içinde erotik sahnelerde kullanılmış. Ayrıca bir sürü sahnede oyuncular subliminal mesajlar verilmiş. Örneğin; Bazı gerilla çocukların boynunda masonluk simgeli kolyeler  var. Filmin savaş sahneleri çok basit çekilmiş. Örneğin: Düşman saldırıyor, Şiddetli silah sesleri var. Fakat bir tane düşman gözükmüyor. Bence zaman kaybı. Ve verilen Imdb puanı çok fazla. Bu film için  bence Imdb puanı  5,2 geçmemeli bile.

IMDB PUANI: 7,2

İZLEMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR: 
https://www.fullhdfilmizlesene.net/film/8-kucuk-asker-monos-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...