17 Şubat 2020 Pazartesi

Efsane Hayalet Savaşçı - Pathfinder (2007)




Efsane Hayalet Savaşçı - Pathfinder (2007)

Yönetmen: Marcus Nispel
Oyuncular: Clancy Brown, Karl Urban, Moon Bloodgood, Russell Means
Tür: Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Macera Filmleri, Savaş Filmleri
Dil: Türkçe Dublaj

Pathfinder'ın bu sansürsüz uzatılmış baskısı ile yeni bir grafik dünyasını ve sert aksiyonu deneyimleyin. Vikinglerin Amerikanın keşfinden 600 yıl önce bu topraklara ayak basmasını gösteren harap olmuş bir gemi ve bu gemiden kurtulan bir çocuk. Bu çocuk yerli Amerikalılarca büyütülür. Zaman zaman rüyalarında bu keşfin önderi olan babasını ve onların yerli halka yaptığı katliamı görmektedir.Çocuk yerli halkça büyütülür;lakin çok da kendilerindenmiş gibi kabullenilemez. Bu arada Vikinglerin bir istilası daha gerçekleşir ve çocuğu büyüten kabile vahşi Vikingler tarafından yok edilir.

İZLEYİCİ NOTU:
Film gerçekten çok güzel. Mutlaka izlenmeli. Savaş sahneleri, aksiyon, gerilim vs... Herşey bolbol var. Filmin Imdb puanı bence çok az en az 7,5 olmalıydı. Asla zaman kaybı değil.

IMDB PUANI: 6,2


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.net/aksiyon-film-izle/efsane-hayalet-savasci-turkce-dublaj-izle/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...